X Xpay Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 150 Emoji Skoru 23 Puanlar 13 28 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Xpay #1 Merhaba, ovulasyon günü veya yumurtlama catlamasi adet sancisi gibi mi? Dün Ovulasyon günüydü bugün cok hafif sancim var. Acaba catlama bugün mü oldu diyorum
Merhaba, ovulasyon günü veya yumurtlama catlamasi adet sancisi gibi mi? Dün Ovulasyon günüydü bugün cok hafif sancim var. Acaba catlama bugün mü oldu diyorum
Sibelcimm Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2016 Mesajlar 773 Emoji Skoru 338 Puanlar 103 Yaş 29 28 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Xpay #2 Ovülasyon testi kullansanız daha net olur aslında ben de kullanıyorum bu ay
X Xpay Üye Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2025 Mesajlar 150 Emoji Skoru 23 Puanlar 13 29 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Xpay #3 Sibelcimm .!.: Ovülasyon testi kullansanız daha net olur aslında ben de kullanıyorum bu ay Genişletmek için tıkla... Kullandim pazar gece pik gördüm sali sabah kramplar oldu
Sibelcimm .!.: Ovülasyon testi kullansanız daha net olur aslında ben de kullanıyorum bu ay Genişletmek için tıkla... Kullandim pazar gece pik gördüm sali sabah kramplar oldu
Sibelcimm Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2016 Mesajlar 773 Emoji Skoru 338 Puanlar 103 Yaş 29 29 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Xpay #4 Pazar pazartesi pik salıya geçerken çatlamış olabilir. Bende çok belirgin belirti olmuyor ama burada çok gördüm hissettim ağrısı oldu vs diyenleri
Pazar pazartesi pik salıya geçerken çatlamış olabilir. Bende çok belirgin belirti olmuyor ama burada çok gördüm hissettim ağrısı oldu vs diyenleri