Merhabalar arkadaşlar çok merak ettim açıkçası affınıza sığınarak yazıyorum öncelikle temmuz 4.5.6 .günlerinde adet oldum ardından 16 gibi yumurtlama tarihim başlıyor 8 günlük adet periyoduma göre değerlendirdik eşimle fakat adetimin olmasına daha 18 gün varken ben 16 sindan 23 üne kadar yaptığımız tüm çalışma 24 günü adet oldum ve kanamam asiriydi 18 günde erken adet gördüm belli ardından bütün ümitlerim yıkıldı ve yumurtlama tarihimden önce yapılan çalışmalarımızda acaba hamile kaldiysam bile ki şüphemiz vardı eşimle fakat ardından adet olmamla beraber bu bilince son verdik acaba sizlere sorum şu olucak biz her anı değerlendirdik belirtiler var fakat ardından görülen adet ile bu yumurtalıklarda dollenmeyi durdurabilirmi yoksa gebelik tuttuysa son adetimi yaşadım erken den
Tabi takvime göre fakat hala adet olmadım çoktan olmam gerekiyordu adetinde dışında fakat hala olmadım ama bugün afedersiniz eşimle o muhabbeti geçirdiğimiz esnada bir acı ve aşırı şiddetli ağrı oldu dayanamadım ve bitirdik ve gofuslerimde büyük bir acı var kaşık batması yanması mide ağrısı yani anlayamadım varmı yokmu bu ay baya karıştı geçen ayın 18 gün erken gormemde dolayı adetimi daha bu aralar anca gormem gerekirken maalesef böyle bı karmaşa icersindeyiz hatta eşim bile diyo bı test yaptıralım diye ama ben cesaret edemiyorum açıkçası