Yumurtlama günümden eminim ama hala adet olmadım

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
Yumurtlama günlerimi anlayabiliyorum su gün yumurtlama oldu derim 14 gün sonra adet olurum.Ikinci cocugu su an düsünmüyoruz korunuyoruz da zaten ama yumurtlama üzerinden kac gün geçti hala adet olmadım 5 gün gecikti ihtimal yok diye test yapmıyorum daha dogrusu korkuyorum yapmaya.Yoktur degil mi ya yumurtlama olmasina ragmen neden adet olunmaz ? Test yapmaya hazır degilim yüzde bir ihtimal beni bulur diye adet ağrım yok gögüs hassasiyetim de yok bazen kadinlar yumurtlamaz dolayısıyla adet olmaz diye duymustum basina gelen var mi belki yumurtlamadım bana öyle geldi olabilir mi ? Test yapmaya inanılmaz korkuyorum ne yapacam ben ayaklarim geri geri gidiyor eczaneye girecekken ihtimal vermiyorum baska türlü de nasıl ögreneceğim cok kafam karıstı

Bende emindim yumurtlama gününden hatta takvimden takip ederdim ve hic sasmazdi ne adetim ne yumurtlamam ancak bende ikinci bebeğime hamile olduğumu öğrendim. Geç yumurtlama olmuş ve geç döllenme olmuş. Adetim 5 gün geçince korkarak test yaptım bende ve silik çizgi çıktı sonra kan verdim beta 41 çıktı yani daha yeniydi. Bence sizde bir test yapın hiç belli olmuyor bu işler

Sonucunuz nedir merak ettim

Sagolun test yaptim negatif testten 5 10 dk sonra regli oldum zaten herhalde kafada bitiyor hepsi Rabbim dogru zamanda nasip etsin insallah şu an hic hazır hissetmiyordum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…