yumurtlama günümü hesaplıyalımmı birlikde lütfen yardımcı olun

htc_tfk

bize allah yeter
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
130
159
33
43
arkadaşlar merhaba yardımınıza ıhtıyacım var yumurtlama günümü hesaplamamda yardımcı olabılırmısınız 2 OCAKk 2016 adet oldum yedı gun suruyor , 02 ŞUBAT 2016 , 29 MART 2016 , 27 NİSAN 2016 şuan adetımın son günlerindeyim yaklaşık dört aydır bebek için ugrasıyorum tutduramadım bu ay bırlıkde karar versek şu yumurtlama gunumude bebek gelsın ıstıyorum , bilğilerinize ihtiyaçım var lütfennnn

Ovulasyon testiyle yakalamaya calıs en guzeli..

Canim adetinden 10 gun sonra basla 10 gun boyunca gun asiri ilisk. Kesin tutturursun eger gec yumurtlama olmassa. Yada ovulasyon testi tavsiye ederim daha kesin gun icin.

cok tşk ederım arkadaslar bu sefer böyle denıycem bakalım kısmet nasıp

Takvim uygulamasi var onu indirsen belki isine yarar

şimdide ateş ölçme yönetime bakıyorumda ondanda pek bır sey anlıyamadım ya acaba benım kafammı calısmıyor :) kendımden şüphe etmeye basladım artık gün aşırı ilişkiye girecem bu ay adetım bıtdı bugun yıkanacam artık çalışmaya baslıycam her gün olmasada çok zormus bebek sahıbı olmak bu kadar zor olucagını hıc tahmın etmezdım arkadasım allah su mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne anne olmak ısteyen herkesın dualarını kabul eylesın

Akıntın ve kasık agrın oldugunda o gunleri degerlendir
1214 16 onemli gunler

çok tşk ederım tavsıyelerıne bakalım bu ay gun asırı yapacagız ıns tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…