- Konu Sahibi tinkerbell09
arkadaşlar yumurtlama dönemim boyunca korunmadık.ama göğüslerimde hassasiyet ve kasıklarımda batma var.daha önc bole olmadım sankı regl olcak gıbı sıs karnım...normal mı yoksa bu ay tutmusmudur:) CADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar yumurtlama dönemim boyunca korunmadık.ama göğüslerimde hassasiyet ve kasıklarımda batma var.daha önc bole olmadım sankı regl olcak gıbı sıs karnım...normal mı yoksa bu ay tutmusmudur:) CADIARZU
Merhaba bu şikayetleriniz sonucunda nasıl bir sonuçla karşılaştınız aynı şikayetler bende de var.merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. çok güzel bir site imiş pek çok konuda sayenizde çok aydınlandım.
bugünlerde bazı sıkıntılar yaşıyorum. 4 aydır eşimle korunmuyoruz, bebek düşündüğümüz için. bu ay yumurtlama dönemime girdiğimden beri inanılmaz kasık sancım oluyor, ayrıca çok fazla gaz var karnımda hiç böyle olmamıştı. son bir kaç gündür daha da arttı. karnımın sağ alt tarafı sola nazaran daha gergin. arada hafif tansiyonum düşmüş gibi baş dönmem oluyor. sizce bana neler oluyor. yarın doktora gideceğim ama yarına kadar meraktan ölürüm diye düşünüyorum bir de kötü bir şey çıkar diye korkuyorum.