N numerusCl Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2024 68 28 3 3 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi numerusCl #1 yumurtlama zamanında yani döngünün tam ortasında 2-3 gün süren hafif kahverengi sümüksü akıntı oluyor. O günlerde korunmasız ilişki yaşamak hamile kalma ihtimalini ne kadar arttırır sizce? Bu konuları tam bilmiyorum yeni öğreniyorum
yumurtlama zamanında yani döngünün tam ortasında 2-3 gün süren hafif kahverengi sümüksü akıntı oluyor. O günlerde korunmasız ilişki yaşamak hamile kalma ihtimalini ne kadar arttırır sizce? Bu konuları tam bilmiyorum yeni öğreniyorum
yagmurcicegii Gırnatacı küpek Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ocak 2023 3.893 4.772 53 3 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi numerusCl #2 Yumurtlama olduğu zaman hamile kalınıyor zaten. Tabii bir de çatlaması gerekiyor. Yumurtlama günleri takip edilip gin aşırı ilişkiye girilmeli.
Yumurtlama olduğu zaman hamile kalınıyor zaten. Tabii bir de çatlaması gerekiyor. Yumurtlama günleri takip edilip gin aşırı ilişkiye girilmeli.