Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki kız canım
benimki kız canım
Allah bağışlasın canım....
yumurtlamadan kaç gün önce şey olmuştu canım?yada adetin bitiminden kaç gün sonra olmuştu?darısı başımıza...:)))hihoyyyt
evet canımm ebndee oğluşumm olsunn istiyorumm
kılzarımaa regldenn sonra sık sık birliktelilee kaldım
Allah bağışlasın canım...:)
Allah isteyen herkese nasib etsin...
reglden sonra sık birliktelik diyosunuz ya,meysa da öyle diyo,gün aşırı filan mı yoksa çok mu sık sık?yumurtlama döneminde ve sonrasında da devam,diğer adete kadar,öyle mi?
2 haziranda adet oldum. yumurtlama günü diye bişeyden haberim yoktu. 12sinden sonra sık birliktelikle hamile kaldım. ama kaçıncı gün bilemem. yum günümden önce oldu diye düşünüyorum ama. 14.gün yumurtlama oluyorsa16 haziran olmalı gebelik oluşumu ama ben 13 haziran 14 haziranda falan hamile kaldım bence. 28 haziranda hamile olduğumu öğrendim 1 temmuzda kese göründü 15 temmuzda 7 haftalıktı kalp atışı duyduk.
yum günü öncesi kız oluyor bence de..
tam yum günü olupta kızı olana şaşıyorum misal helen :) gibi
belki senin döngün şaşmıştır helen. hani neyle anladın yum günü olduğunu ve yum çatladığını nerden bildin net olarak.?
evet canımm ebndee oğluşumm olsunn istiyorumm
kılzarımaa regldenn sonra sık sık birliktelilee kaldım
Allah bağışlasın canım...:)
Allah isteyen herkese nasib etsin...
reglden sonra sık birliktelik diyosunuz ya,meysa da öyle diyo,gün aşırı filan mı yoksa çok mu sık sık?yumurtlama döneminde ve sonrasında da devam,diğer adete kadar,öyle mi?
hızlı yazıcam diye yazdıklarınıza bakın sadece oğlunun olmasını istiyormuşsun gerisini anlamadım valla
evett canımm naparsınn çokk istediğimm içinn çok heyacann yaptıı bendeeee
anlamışsınn ya sevindimmm
ya bidee anlamasaydınn