Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah . Ovulasyon testi mi yapmıştınızBen ilk denememizde değerlendirmiştim hamile kalmıştım.Ama Allah sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Ben kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
Hayır programa bakmıştım ama ovulasyon testi daha güvenilir tabi. Çok teşekkürler amin insallah sağlıkla isteyen herkese nasip etsin Allahım.Çok üzüldüm Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah . Ovulasyon testi mi yapmıştınız
Ya öyle mi ilk denemede mi peki bir de hangi günleri değerlendirdinizOvulosyon testiyle hamile kaldım bende..
Allah gönlünüze göre versin insAllah
Ya çok uzun zaman oldu. Pek hatırlamıyorum ya ilk deneme ya ikinci denemeYa öyle mi ilk denemede mi peki bir de hangi günleri değerlendirdiniz
Anladım darısı başıma o zamanYa çok uzun zaman oldu. Pek hatırlamıyorum ya ilk deneme ya ikinci deneme
İnsAllah canım, stres yapma. Bende yaptım Ovulosyon testi ama iki günde bir ilişki de idealAnladım darısı başıma o zaman![]()
İki günde bir ilişki olunca ovulasyon testine de gerek kalmıyor aslında değil miİnsAllah canım, stres yapma. Bende yaptım Ovulosyon testi ama iki günde bir ilişki de ideal![]()
Bence gerek kalmıyorİki günde bir ilişki olunca ovulasyon testine de gerek kalmıyor aslında değil mi