Yumurtlama günüyle hamile kalanlar

ceyda00c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
9
1
1
24
Merhaba ben ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum.Yumurtlama gününü gördüğüm günün gecesi değerlendirdik.Ertesi gün çatlama oldu ama çatlamayı değerlendirmedik.Sadece yumurtlama güni girilen ilişkiyle hamile kalanlar var mı acaba?

Merhaba ben ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum.Yumurtlama gününü gördüğüm günün gecesi değerlendirdik.Ertesi gün çatlama oldu ama çatlamayı değerlendirmedik.Sadece yumurtlama güni girilen ilişkiyle hamile kalanlar var mı acaba?
Kalınanilir

Yumurtlama 5-6 gün süren bir dönemdir ve o dönemin herhangi bir gününde gebe kalınabilir. Sadece çatlama günü hamile kalınsaydı çok zor olurdu hamile kalmak. Ben çatlamadan bir gün önce ve bir gün sonraki ilişkiyle hamile kalmıştım ama hangi gün bilemem. Sperm zaten 3 hatta 5 gün kadar canlı kalabiliyor rahimde. Yeter ki yumurtaya denk gelsin.

Kalınabilir tabiki ama 1 haftalık ovülasyon sürecinizi en fazla gün aşırı değerlendirseniz daha fazla olasılık elde edersiniz. Umarım tutar 🌸

Back
X