- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Ve aleykum selam ,pozitif canim 24 36 saat icinde catkayacak yani
Tesekkur ederim kızlaar insallah catlar hayirlisiyla.. İlk defa bu kadar erken çatliyorr hala şaşkinimPozitif,calısmaları sıkı tut
Teste devam et bir kac gun daha hadi hayırlısı
Salihacim nasilsin iyimisin bayadir konusamiyoruz. Sende durumlar nasıl :)Ve aleykum selam ,pozitif canim 24 36 saat icinde catkayacak yani
Klomen tarzi ilaclarin etkisi bikac ay daha devam ediyor.sonucun bence catlamaya yakin gibi.drgerlendirmeye basla.hadi hayirlisi.Tesekkur ederim kızlaar insallah catlar hayirlisiyla.. İlk defa bu kadar erken çatliyorr hala şaşkinim
İyi gelişmiş demek ki :) kur falan yaptin miTesekkur ederim kızlaar insallah catlar hayirlisiyla.. İlk defa bu kadar erken çatliyorr hala şaşkinim
Yok canim kür falan yapmadim ama sana anlatmıştım yaa o mu vesile oldu bilmiyorumİyi gelişmiş demek ki :) kur falan yaptin mi
Öyle mi oluyomuş ilk kez duydum.. Insallah öyledir tesekkur ederimKlomen tarzi ilaclarin etkisi bikac ay daha devam ediyor.sonucun bence catlamaya yakin gibi.drgerlendirmeye basla.hadi hayirlisi.
Hadi ya niye gecikti ki :/ hic test yaptin miİyiyim canim sen nasilsin, bekliyorum bende pazar son bi test yapip sokturucu icicem gecikti yine benimki :/
yaptim negatif hep boyle benim polikistik overdan dolayuHadi ya niye gecikti ki :/ hic test yaptin mi
Himm anladim canimm hayirlisi olsunn...yaptim negatif hep boyle benim polikistik overdan dolayu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?