Yumurtlama her ay olmaz mı?

Oxygeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
169
14
48
29
cocuk istiyorum adetinin 21.günü gel denilmişti gittim ve progesteron denilen şeye bakılacakms ilk kez duydum nedir diye araştırdıgımda yumurtlama oldugunu gördm benim 0.50 cıkmış bu ay yumurtlamam olmamıs mı oluyor yumurtlanmayan aylar var mı bilgilendirir misiniz
nedir bu bilen bilgilendirebilir mi

cocuk istiyorum adetinin 21.günü gel denilmişti gittim ve progesteron denilen şeye bakılacakms ilk kez duydum nedir diye araştırdıgımda yumurtlama oldugunu gördm benim 0.50 cıkmış bu ay yumurtlamam olmamıs mı oluyor yumurtlanmayan aylar var mı bilgilendirir misiniz
nedir bu bilen bilgilendirebilir mi
Yumurtlamayan aylar yok ama bünyeye göre kimi 15 de kimi 23 de kimi adet yaklaşımca kimi 21. Günde böyle yani herkez veya her ay aynı tarihte yumurtlicaksın diye birşey yok. Eğer istersen uvalasyon testi al. Hergün dene daha faydalı olur☺️☺️

Yumurtlamayan aylar yok ama bünyeye göre kimi 15 de kimi 23 de kimi adet yaklaşımca kimi 21. Günde böyle yani herkez veya her ay aynı tarihte yumurtlicaksın diye birşey yok. Eğer istersen uvalasyon testi al. Hergün dene daha faydalı olur☺️☺️
testte 0.50 cıkması sadece o güne kadar yumurtlama olmadıgını mı gösterir

Çok emin değilim ama tesler sadece o günü gösteriri. Yani o gün boyunca değil. Yani bugün çarşamba ya bugün yumurtlamayı gösteriri. Yani pazartesi yumurtlama olmuşsa artık geçti anlatabildim inşallah 🙈🙈
insallah dediğin gibidir yoksa dünden beri ağlıyorum bi sorun var diye içimi rahatlattn cok tesekkür ederim

insallah dediğin gibidir yoksa dünden beri ağlıyorum bi sorun var diye içimi rahatlattn cok tesekkür ederim
Aaa enn büyük hata sakın sakın üzülme. Stres üzüntü morel çok önemli. Eğer bebek istiyorsan bana her gittigim doktor dedigi şey morel morel morel🥰🥰 Kendi doktorun yine kendin ol🥰 Allah tez zamanda nasip etsin evlat

Yani ağlamayın ama ne zaman yaptığınız önemli. Yumurtlama döneminde yapmadıysanız değer normal, yumurtlama döneminde yaptıysanız doktora danısın derim. Herşeyin çaresi çözümü var. Kendini yıpratmaya değmez.

Back
X