Ben çok tecrübesizce gitmiştim doktora. Bir sürü şey yaşadım. Bir sürü tedavi . Sonra 9 ay önce hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım. Hani beklemenin , zorlu tedavilerin , boşuna yapılan işlemlerin ne demek olduğunu biliyorum şimdi. Duayı bırakmayın, olmuyor demek ki deyip ümidinizi Allahın rahmetinden kesmeyin .Bir de ben olsam sizin yerinizde ister doktora gideyim ister gitmeyeyim kesinlikle kilom varsa kilo veririm , sebze protein, bakliyat, az biraz saglikli karbonhidrat ve sağlıklı yag ile beslenirdm . Eşimin de aynısını yapmasını isterdim . Çünkü testler saglikli gösterse de çiftleri, genetik olarak hücrelerin sağlıklı olup olmadığını bilemeyiz sperm veya yumurtanın. Karı koca çaba şart. Bol yürüyüş.tek bir şey gelse elimden gebeliğe hazırlık için, o da yürüyüş olurdu . Ben onunla hamile kaldım sanki . Yürüyüş yaptığım aylar yumurtlama belirtilerimi yaşamaya başlamıştım inanın. Mucize gibiydi. Prolaktin yüksekliği yüzünden yumurta tembelliği var bende çünkü. Bunları yapın, sonra ister dogal gebelik deneyin ister tedavi . 2,3,2,3. Günleri değerlendirin bitti gitti allahin izni ile . Eğer tabi başka ciddi sorun yoksa