Aşılama yumurtlama için kür tavsiyesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevil bende hap ve iğne tedavilerimde başarısız olunca doktorum bana direk tüp bebeğe git dedi .araştırdıktan sonra kendime yeni bir doktor buldum eski tedavimde o kadar çok eksik çıktıki anlatamam sana.mesela eski doktorum benden rahim filmi istememişti ilk olarak onu çektirdim çok şükür temiz çıktı.ayrıca tüp bebekten önce mutlaka 2-3 kez aşılam denenmesi gerektiğini öğrendim ilk aşılamam başarısız oldu,dün ikinci aşılamamı yaptırdım bu da olmazsa büyük ihtimal 3.aşılamayı deneyip aynı doktorumla tüp bebeğe geçeceğim.
aslında gittiğim doktor ii ama çok yoğun günde 70 hastasının olduğu oluyor o zamanda tam ilgilenemiyor bakalım bir iki doktora daha gideceğim aşılama devlet hastanesinde olmalı tüp bebek için o yüzden bu sefer dev. gidicem benim sol yumurtalığım kapalı değil ama nedense yumurta oluşmuyor 2 ayda bir sağda olusuyor

aslında gittiğim doktor ii ama çok yoğun günde 70 hastasının olduğu oluyor o zamanda tam ilgilenemiyor bakalım bir iki doktora daha gideceğim aşılama devlet hastanesinde olmalı tüp bebek için o yüzden bu sefer dev. gidicem benim sol yumurtalığım kapalı değil ama nedense yumurta oluşmuyor 2 ayda bir sağda olusuyor

eğer iyi ve ilgili bir doktor bulursan inşallah tüpe bile gerek kalmadan hamile kalırsın.doktorunu çok iyi seç.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar ikinci ay şeker ilacı verdi test yaptırmıştım normaldi ama yinede verdi sonra bide prolaktin için ilaç verdi gerçi hormon testlerinde o da normaldi ama bilmiyorum işte olmadı şu filmlerdeki gibi olsa ertesi güne hamileyim diyorlar ne güzel oradan buradan çocuk çıkıyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar benim 4 yıldır çocuğum olmuyor eşimin değerleri normal benim yumurtlamada sorun var 4 ay tedavi gördüm iki ay kalomen kullandım 1 yumurtam oldu doktor göbekten vurulan ilaç varya puregon 600 ondan verdi ilk ay 2100lük vuruldum yine 1yumurta oldu bu ay 125lik vuruldum hiç olmadı doktorda seni üzmek istemem ama tüp bebek dene istersen dedi bu kadar ilaca yumurtaların hiç cevap vermiyor dedi:( şimdi zeynep kamilde tedaviye tekrar başlıycam ama böyle birşey yaşayan varmı hani doğal yollarla yapabileceğim birşey gerçi incir kürü ve kayısı suyunu denedim ama belki tavsiye edeceğiniz başka birşey vardır diye umut ediyorum işte..

Canım ben de benzer şeyler yaşadım. Klomeni günde 2 adet içtim ki bu ilaç genelde 1 taneden başlar ,öyle olmasına rağmen yumurta gelişmedi. Sonraki ay gelişmesi gereken zamanda gelişmedi daha geç büyüdüler ama doktoruma gittiğimde büyümemiş gözüktükleri için çatlatma iğnesi de olmadım ve o ay o yumurtalar kist oldu. 6 ay sonun da istenen sayıda ve büyüklükte üstelik zamanın da yumurtaya ulaştım. O ay incir kürü ve bal,tarçın,çörek otunu denemiştim. Şimdi 25 haftalık hamileyim. Ben bekarkenden sorunumu biliyordum . Polikistik over hastasıyım ,çok kolay hamile kalamayacağımın farkındaydım,biraz ısrarcı oldum. Olmayacak nasılsa diye pes etmedim. Şimdiden evlatlık vesaire düşünme bence çünkü fıtraten bizler hamileliği yaşamak istiyoruz. Sana da nasib olur inş en kısa zamanda,tüp bebekten önce aşılama yöntemi var,bunlar aşama aşama. İmkanın varsa bir başka doktorla dene derim..

Canım ben de benzer şeyler yaşadım. Klomeni günde 2 adet içtim ki bu ilaç genelde 1 taneden başlar ,öyle olmasına rağmen yumurta gelişmedi. Sonraki ay gelişmesi gereken zamanda gelişmedi daha geç büyüdüler ama doktoruma gittiğimde büyümemiş gözüktükleri için çatlatma iğnesi de olmadım ve o ay o yumurtalar kist oldu. 6 ay sonun da istenen sayıda ve büyüklükte üstelik zamanın da yumurtaya ulaştım. O ay incir kürü ve bal,tarçın,çörek otunu denemiştim. Şimdi 25 haftalık hamileyim. Ben bekarkenden sorunumu biliyordum . Polikistik over hastasıyım ,çok kolay hamile kalamayacağımın farkındaydım,biraz ısrarcı oldum. Olmayacak nasılsa diye pes etmedim. Şimdiden evlatlık vesaire düşünme bence çünkü fıtraten bizler hamileliği yaşamak istiyoruz. Sana da nasib olur inş en kısa zamanda,tüp bebekten önce aşılama yöntemi var,bunlar aşama aşama. İmkanın varsa bir başka doktorla dene derim..

ne güzel sen evladına kavuşmuşsun inşallah bizede nasip olur bakalım bende uğraşacağım tedaviye biz biraz geç başladık 4 yıl birşeyleri bahane edip boşuna beklemişiz

Qatarda tedavi goruyor.. biz qatarda yasiyoruz... Inan bizde halen sokdayiz hic bebegi olmicak sandik ama iste bu tedaviyle oldu....

En onemlisi ama duphaston ve Glucophage ilaci...

ve ek olarak omega (balik yagi) hapi kulaniyor.

canım duphaston benim bildiğim adet söktürücü adeti kendiliğinden gelmeyenlere yada çok geç gelenlere verilir adet görsün diye. glucophage de vücudunda insülin direnci olanlara verilir. ilaçlar kişiye özeldir. yardımcı olmak istemişsin sağol ama arkadaşının problemi neydi neden bu ilaçları içti yazarsan daha aydınlatıcı olur bence de.

kızlar benim çocuğum olmuyor eşimin değerleri normal benim yumurtlamada sorun var 4 ay tedavi gördüm iki ay kalomen kullandım 1 yumurtam oldu doktor göbekten vurulan ilaç varya puregon 600 ondan verdi ilk ay 2100lük vuruldum yine 1yumurta oldu bu ay 125lik vuruldum hiç olmadı doktorda seni üzmek istemem ama tüp bebek dene istersen dedi bu kadar ilaca yumurtaların hiç cevap vermiyor dedi:( şimdi zeynep kamilde tedaviye tekrar başlıycam ama böyle birşey yaşayan varmı hani doğal yollarla yapabileceğim birşey gerçi incir kürü ve kayısı suyunu denedim ama belki tavsiye edeceğiniz başka birşey vardır diye umut ediyorum işte..

kür mü :)) nasıl hamile kaldın sen kız :)

Back
X