Yumurtlama ile ilgili…

ylmzftm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
61
13
3
27
merhaba. Ovulasyon testi ile Ocak 24’te yani adeti 1.ci gün sayarsam 18.günde yumurtlama 25’i yani 19.gün çatlamayı gördüm. 24-25-26 değerlendirdiğimiz tarihler.. adet tarihim 6 şubat. Bugün test yaptığımda yine negatif sonuç aldım. Gebelik oluşmadığı için mi negatif yoksa henüz erken olduğu için mi?

Daha erken olabilir tarihinizi bekleyip kan verin bence idrar İçin tarihin geçmesini bekleyin derim

Daha erken olabilir tarihinizi bekleyip kan verin bence idrar İçin tarihin geçmesini bekleyin derim
Mide yanması şikayetim var 3-4 gündür, 2 gündür de sağ kasığıma ağrı giriyo. Bunların nedeni ne olabilir sizce? Aklıma takıldı bir danışayım istedim

Mide yanması şikayetim var 3-4 gündür, 2 gündür de sağ kasığıma ağrı giriyo. Bunların nedeni ne olabilir sizce? Aklıma takıldı bir danışayım istedim
Mide yanması İçin daha erken aslında bu kadar erken belirtiler arasında olacağını sanmıyorum sağ kasık ağrısı belki olabilir ama daha çok erken belirti için işte kanda bile yeni yeni yükselmeye başlamıştır geç döllenme olduysa zaten çok erken bence zamanı bekleyin ve kan verin çok az kalmış zaten zamanınıza her gün umutla o testi yapmak nedir bilirim sizin yıpranmamanız açısından diyorum

Teşekkür ederim cevabınız için

Cok cok erken pazartesi tekrarlayın testi bat tarihi ne

Pazartesi testi tekrarlayın su an erken 26 sını catlama olarak sayarsak 10 gun henuz dolmamıs oluyor ve gec olduysa 10 gunde beta yine yükselmiyor
Ovulasyon testinde 24’ünü yumurtlama 25’ini çatlama gördüm. 24-25-26 değerlendirdik. Bugün 24’ünden sayarsam 11 gün geçti ve yaptığım testler negatif azıcık bir çizgi dahi yok. Mide yanması yoğun yaşıyorum bu da kafamı karıştırıyor. Kan vermeye de gidemedim..

Bence bekleyin kendinizi strese sokmadan dedigim gibi bazen 17. Güne kadar kendini göstermiyor

Canım daha çok erken. Çatlamadan sonraki 14. Gün yap test şimdi daha erken

Merhaba benimde yumurtlama günüm aynı 23 ocakta gördüm 3 gün sürdü 26 çatladı 11 gün test verdim negatif çıktı bende beklemedeyim yumurtlamadan sonra lekenmem oldu senin oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…