Yumurtlama ile sorum olacak bilen beni aydınlatabilir mi lütfen?

Oxygeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
169
14
48
29
geçen progesteron için kan aldılar sonuc 0.50
düşük cıkmıs yumurtlama olmamış
size sorum yumurtlama bu ay olmayacak mı yoksa sadece o gün için olmadıgı anlamına mı geliyor aydınlatır mısınız

Sadece o gün olmadıgı anlamaına geliyor canım Her ay yumurtlama olur ama günü herkezde ve her zaman farklılık gösterebilir

Progesteron testini yumurtlamanizdan 7 gün sonra baktirmaniz gerekir.0.50 çıkan sonucu yumurtlama gününden emin ve 7bgun sonrasında baktirdiysaniz bu ay yumurtlamaniz olmamış.ama emin olmadan yaptirdiysaniz bu hiç bir anlama gelmez.her kadin her ay aynı gün yumurtlamaz hatta aynı kadın bile her ay aynı gün yumurtlamayabilir.progesteron baktırmak için adetin 21.gunu yanılsaması da burdan gelir.14.gun yumurtlama olmadıysa 21.gun progesteron baktırmak hiç bir anlam ifade etmez.umarim aciklayabilmisimdir.

valla okudum okudum anlamadım ya bu ay yumurtlamam olmamıs mı demek mi bu bir sorun teşkil eder mi

valla okudum okudum anlamadım ya bu ay yumurtlamam olmamıs mı demek mi bu bir sorun teşkil eder mi
Progesteron testini adet dongunuzun kaçıncı gününde yaptırdınız ? Ve yumurtlama günunuzu doktor yada lh testi ile kesin gününü biliyormusunuz ?

21. gün yaptırdım kesin günümü bilmiyorum işte
İşte bende diyorum ki 21.gun progesteron böyle çıkmışsa bu sadece 14.gun yumurtlamadiginizi gosterir. Bu ay kesin yumurtlamayacaksiniz demek değildir.belki 14.gun değilde daha yeni yumurtuyorsunuz bilemezsiniz.donguleriniz uzun mu ortlama kaç günde bir adet oluyorsunuz ?

değişiyo bazen 28 oldugu da olur bazen 35 olduguda 32 oldugu da hep aynı zaman olmuyorum maalesef
her ay yumurtlama olur yani değil mi

değişiyo bazen 28 oldugu da olur bazen 35 olduguda 32 oldugu da hep aynı zaman olmuyorum maalesef
her ay yumurtlama olur yani değil mi
Her ay kesin yumurtlama olur demek istemedim ama şunu anlatmak istedim diyorusunya bazen 35 günde olurum.35 den 14 cik yani 21.gun yumurtlaman olmuş olur 35 gunde adet gördüğünde.sen 35 günde adet olacağın ay 21.gun yumurtluyorsun demekdir buda 21.gun verdiğin progesteron testini yumurtlamamissin gibi gösterir çünkü daha o gun yumurtluyorsundur.yumurtlama gününü kesin bilip ondan sonra 7.gun verilen progesteron testi doğru sonucu verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…