• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama kanamasi.i yerlesme kanamasimi fotografli!!!!!midesi bulanan bakmasin

Bhshdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
2
0
1
25
Kizlar adete 9 gun kala koyu kahve lekelenmem oldu sonra soluk kahve solik pembeye donustu kasiklarimda batmalar oldu bu lekelenme 3 gun surdu adet gunume kadar sut gibi akintim oldu adet olmadim bugun 10. Gun akintim tekrar basladi seffaf ve beyaz renkte alt tarafta ve kasiklarda ara ara batmalar oluyor yeni yil gununde belki cikar diye kan tahlili yaptrdm cikmadi sizce nedir bu adet disi kanama?

Son düzenleme:
Afedersiniz pardon, midesi bulanan bakmasın mı…..

İnsan şu fotografı atmaya kendine edep eder de atmaz yahu…

Git doktoruna sor.

Bu platform sizin vajinanızdan akan kanları sergileyeceğiniz ağ değil.

Hadi şimdi peçeteni de al git burdan…

Afedersiniz pardon, midesi bulanan bakmasın mı…..

İnsan şu fotografı atmaya kendine edep eder de atmaz yahu…

Git doktoruna sor.

Bu platform sizin vajinanızdan akan kanları sergileyeceğiniz ağ değil.

Hadi şimdi peçeteni de al git burdan…
Tek atan benim sanki kadin kadina bisiler soruyoruz birbirimize miden bulandiysa bakmasaydin kardesim bir arastir bakalim tek atan benmiyim

Kizlar adete 9 gun kala koyu kahve lekelenmem oldu sonra soluk kahve solik pembeye donustu kasiklarimda batmalar oldu bu lekelenme 3 gun surdu adet gunume kadar sut gibi akintim oldu adet olmadim bugun 10. Gun akintim tekrar basladi seffaf ve beyaz renkte alt tarafta ve kasiklarda ara ara batmalar oluyor yeni yil gununde belki cikar diye kan tahlili yaptrdm cikmadi sizce nedir bu adet disi kanama?
Benzer durumu yaşıyorum sonuç ne oldu acaba

Back
X