Yumurtlama kanaması mı yerleşme kanaması mı?

brc1011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
2.967
1.132
63
mrblar, adetime 10 gün kala kahverengi pembe bi kanama oldu. 1 gün sürdü. Hesaplamaya göree yumurtlamadan sonra gerçekleşti ama yerleşme için de cok erken. bu tarz kanama yaşayıp hamile kalanlar yardımcı olabilir mi?

canım şuan ben aynı durumdayım, dün aynı şekilde kahverengi lekelenme şeklinde oldu ve adetime 11 gün vardı, bu gün de bitmek üzere , dün inanılmaz kasıklarım ve belim ağrıyordu, ben hamileliğe yordum bakalım inşalah hayırlısıyla, bir de grip oldum, gripler gelirmiş derler ya =)

Canm aynı dert bende de var benim de adetim e 9 gün var benimde dün 1 damla kahverengi leke geldi ve 2 gündür sağ kasigimda ara ara sancı oluyo batmalar oluyo bende çok merak ediyorum acaba yerlesme kanamasi mi yoksa yumurtlama günümü anlamadım gitti

Kızlar mrb,gecen ay yasadım bu durumu.Maalesef yerleşme kanaması değilmiş.Arkadasıma sormuştum.Yumurtlama kanamasıdır,mutlaka degerlendr demişti.Değerlendrdim ama olmadı.İnş.sizinkiöer yerleşmedir .

Benim de bazen yumurtlama zamanı kanama oluyor. Bence değerlendirin bu günleri :)

canım şuan ben aynı durumdayım, dün aynı şekilde kahverengi lekelenme şeklinde oldu ve adetime 11 gün vardı, bu gün de bitmek üzere , dün inanılmaz kasıklarım ve belim ağrıyordu, ben hamileliğe yordum bakalım inşalah hayırlısıyla, bir de grip oldum, gripler gelirmiş derler ya =)
Ovulasyon testin var mı canım?Bi denesene bskalım belli olur

Adetine
Canm aynı dert bende de var benim de adetim e 9 gün var benimde dün 1 damla kahverengi leke geldi ve 2 gündür sağ kasigimda ara ara sancı oluyo batmalar oluyo bende çok merak ediyorum acaba yerlesme kanamasi mi yoksa yumurtlama günümü anlamadım gitti[/QUOT
Adetine kaç gün var peki?

Canm aynı dert bende de var benim de adetim e 9 gün var benimde dün 1 damla kahverengi leke geldi ve 2 gündür sağ kasigimda ara ara sancı oluyo batmalar oluyo bende çok merak ediyorum acaba yerlesme kanamasi mi yoksa yumurtlama günümü anlamadım gitti
bence yerleşme :anneadayı::KK200::KK46::nazar:

AYYY İNŞALLAH CANM İNŞALLAH ÖYLEDİR YANİ BU AĞUSTOS AYINDA ÇOK DİKKAT ETTİM BİRLEŞMELERE GÜN AŞIRI VEDE HİÇ KALKMIYODUM İNŞALLAH BEBESIM TUTMUSTUR ALLAHIM İZNİYLE ACABA NE ZAMAN TEST YAPSAM ÇIKAR

AYYY İNŞALLAH CANM İNŞALLAH ÖYLEDİR YANİ BU AĞUSTOS AYINDA ÇOK DİKKAT ETTİM BİRLEŞMELERE GÜN AŞIRI VEDE HİÇ KALKMIYODUM İNŞALLAH BEBESIM TUTMUSTUR ALLAHIM İZNİYLE ACABA NE ZAMAN TEST YAPSAM ÇIKAR

inşallah canım benim, anlattıklarına göre allahın izniyle tutmaması için bir neden yok, valla ben bekliyorum azcık daha, yani değerler yükselsin diye, muhtemelen kanda yarın bile çıkar artık

inşallah canım benim, anlattıklarına göre allahın izniyle tutmaması için bir neden yok, valla ben bekliyorum azcık daha, yani değerler yükselsin diye, muhtemelen kanda yarın bile çıkar artık
artık mecbur bekliycem canm nasip inşallah vardır benim bu 3 üncü olcak ben hepsini beraber büyütmek istiyorum acelem bu yüzden bide yaz bebeklerini çok seviyorum sıcaklarda bebek büyütmek daha kolay totem yaptım eğer bu ay tutmussa mayıs ayında nasipse dünyaya gelicek hayırlısı canm

i
artık mecbur bekliycem canm nasip inşallah vardır benim bu 3 üncü olcak ben hepsini beraber büyütmek istiyorum acelem bu yüzden bide yaz bebeklerini çok seviyorum sıcaklarda bebek büyütmek daha kolay totem yaptım eğer bu ay tutmussa mayıs ayında nasipse dünyaya gelicek hayırlısı canm

inşallah tatlım, sağlıkla büyüsünler hepsi, bi insanın en büyük dostu kardeşi bence bu dünyada , çok çok iyi yapmışsın, evet mayıs bebeği olcak inşallah, boğa burcu =)

Bide ben tek çocuğum ve çok zor tek çocuk olarak büyümek çok kötü o yüzden yavrunun kardesleri olması çok güzel bir şey hep sırdaş olacaklar inşallah herkese nasip olur canm

Kanama oldgnda uzayan akıntı oluyr mu peki?
Genelde oluyordu canım. Zaten uzayan akıntı yumurta sıvısı. Sadece leke geldiği de oluyordu. Kasıklarımda ağrı ve leke oluyordu genelde. Bu bazı kadınlarda olur demişti doktor.

Back
X