Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama kanamasından kastın adet sanırım. Evet hamileliği boyunca 9 ay adet gören bile oluyor canım
Bende kırmızı degil de kahverengimsi akinti oluyor evet canım ama hamile degilim malesefAdet dışı kanama canım. Tam ovulasyon döneminde adet kanaması gibi olmayan kahverengi- kırmızı sulu akıntı oluyor. Doktorlar buna yumurtlama kanaması diyorlar. İki adet arasında ara kanama da diyebiliriz
Ben de yumurtladığın günleri kolay takip edebilip günleri değerlendirebiliyoruz diye okudum hep ama yine de içimde bi tedirginlik oldu acaba hamileliğe engel midir diye canım yaBenim bildigim yumurtlamada kanana olmasi yumurtlanin kalitelisi olmasidir diye biliyorum
İnşallah hamiş oluruz en yakın zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsinBende kırmızı degil de kahverengimsi akinti oluyor evet canım ama hamile degilim malesef![]()
Yok canim hic sanmiyorum ben cok okudum kaliteli oluyomus oyle oluncaBen de yumurtladığın günleri kolay takip edebilip günleri değerlendirebiliyoruz diye okudum hep ama yine de içimde bi tedirginlik oldu acaba hamileliğe engel midir diye canım ya
Ay süper o zaman ne kadar sürüyo peki senin?Yok canim hic sanmiyorum ben cok okudum kaliteli oluyomus oyle oluncahatta yumirtlama cok bakarim acaba kan varmi diye
2 gun pik oluyo sonra catliyo canimAy süper o zaman ne kadar sürüyo peki senin?
Genelde oluyor canım ben kasık ağrısı ve kahverengi akıntı icin jinekoloğa gittim kistten şüphelendim vajinal ultrasonla fln baktı doktorum bi sknti yok dedi ayaklarını üşütme dedi fln. Ama aklını cok bulandiriyorsa git sende kontrole icin rahat etsin canım ☺İnşallah hamiş oluruz en yakın zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
O zaman çoğu kadında bu akıntı vardır diyebilir miyiz endişe etmemeli miyim bilemedim
Benim daha uzun sürüyo bazen bir hafta oluyo, bende yapısal yumurta fazlalığı var belkide ondan sebep olabilir2 gun pik oluyo sonra catliyo canim
Bu ay da hamilelik yoksa regl döneminden sonra ilk işim gitmek olucak. Bat 4 gün sonra bekliyorumGenelde oluyor canım ben kasık ağrısı ve kahverengi akıntı icin jinekoloğa gittim kistten şüphelendim vajinal ultrasonla fln baktı doktorum bi sknti yok dedi ayaklarını üşütme dedi fln. Ama aklını cok bulandiriyorsa git sende kontrole icin rahat etsin canım ☺
Hadi bakalım hayirlisi olsun canım umarım gönlüne göre olur. Benim de normalde bat 20 si olması lazımdı ben 15 inde oldum benim hayaller yerlerdeBu ay da hamilelik yoksa regl döneminden sonra ilk işim gitmek olucak. Bat 4 gün sonra bekliyorum![]()
Yumurtlama. Testi yapiyomusunBenim daha uzun sürüyo bazen bir hafta oluyo, bende yapısal yumurta fazlalığı var belkide ondan sebep olabilir
Umudunu yitirme Allah en doğru zamanda nasip eder inşallah. Bide her ay ne zaman olucak diye beklemek strese sokuyo belkide o yüzden zorlanıyoruz. Akışına bıraksak daha güzel olacakHadi bakalım hayirlisi olsun canım umarım gönlüne göre olur. Benim de normalde bat 20 si olması lazımdı ben 15 inde oldum benim hayaller yerlerde![]()
Yok hiç yapmadım canımYumurtlama. Testi yapiyomusun
Yap bence canim 1 hafta surdugunu sanmiyorum yumurtlamanin testler nette satiliyo adetin biter bitmez baska yapmaya kesin gorursun kac gun surdugunuYok hiç yapmadım canım
Teşekkür ederim canım önümüzdeki ay doktor kontrolüne gideyim diyorum onuda yaparım inşallah teşekkür ederimYap bence canim 1 hafta surdugunu sanmiyorum yumurtlamanin testler nette satiliyo adetin biter bitmez baska yapmaya kesin gorursun kac gun surdugunu