Yumurtlama kanaması yaşayan var mı?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Kızlar yumurtlama döneminde kan gelen var mı aranızda, kasıklarda da ağrı, takvimime baktım yumurtlama dönemiydi regl oldum sandım açık pembe renk hafif hafif 2-3 kez geldi. Daha adetime 13-14 gün var. Bu yerleşme kanaması değildir değil mi?

Yumurtalık bazen çatlarken oluyo o ve o ay ağrılı bir adet geçiyor. Durum bu. Ben yaşadım. Yumurtlama döneminde siniz aynen. Hatta birden fazla yumurtlama oluyor olabilir.

Yumurtalık bazen çatlarken oluyo o ve o ay ağrılı bir adet geçiyor. Durum bu. Ben yaşadım. Yumurtlama döneminde siniz aynen. Hatta birden fazla yumurtlama oluyor olabilir.
teşekkür ederim, çok sağolun bide böyle sancı gibi bişey var, uygulamada takvim tutuyorum ordan yumurtlama döneminde olduğumu biliyorum, hamile falan değilimdir demi üstüne görme farklı oluyor heralde

teşekkür ederim, çok sağolun bide böyle sancı gibi bişey var, uygulamada takvim tutuyorum ordan yumurtlama döneminde olduğumu biliyorum, hamile falan değilimdir demi üstüne görme farklı oluyor heralde
Canım o farklı bu tam da yumurtlama döneminde olduğunu gösteriyor. Değilsin yani

bense az once yasadim boyle durumu...peceteye geldi anlik..yumurtalama catlama isleri...ah bu kadinlarin dertleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…