Yumurtlama kanaması

bebisimolsun2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2022
94
23
3
28
Merhaba hanımlar yunurtlama dönemindeyım ilişkiye giridkten sonra pembe kanamam oldu sebebi nedir acaba yaşayanınız varmı

Ben yaşadım. Araştırmalarıma göre yumurtlama kanaması yani ara kanama olarak geçiyormuş yani doğru bir zamanı degerlendirdigimizin bir göstergesi:) inşallah :)

Ben daha bugun yasadım bu olayı ilk defa tuvalete gittıgımde işk günşük pedde gordüm sonra da peçeteyle silince gordum

Ben yaşadım. Araştırmalarıma göre yumurtlama kanaması yani ara kanama olarak geçiyormuş yani doğru bir zamanı degerlendirdigimizin bir göstergesi:) inşallah :)
Merhaba bende bu ay tam yumurtlama gunu degerlendirdik bu ayin onu iliski yasadik 11 ara kanamam oldu bir bucuk gun surup bitti. Hamilelik soz konusu oluyor mu boyle cunku esim asker ve biz kanamadan sonra birlikte olmadik

Merhaba bende bu ay tam yumurtlama gunu degerlendirdik bu ayin onu iliski yasadik 11 ara kanamam oldu bir bucuk gun surup bitti. Hamilelik soz konusu oluyor mu boyle cunku esim asker ve biz kanamadan sonra birlikte olmadik
İlla Yumurtlama gününde olması gerekir diye bisey yok bir gün iki gün öncesinden girseniz de sperm yumurtayı dolleyebilir spermler 72 saat canlı kalabiliyorlar yumurta hücresi ise 24 saat canlı kalabilir

Sadece merak ettigim kanama engel olmuyor mu dollenmeye sonucta kan akiyor birde birsey daha sormak istiyorum idrar testi yaptim bir kac saat sonra boyle cikti sizce umitlenmeli miyim ?

İlla Yumurtlama gününde olması gerekir diye bisey yok bir gün iki gün öncesinden girseniz de sperm yumurtayı dolleyebilir spermler 72 saat canlı kalabiliyorlar yumurta hücresi ise 24 saat canlı kalabilir

Eklentiler

• 16561786577445573484617670467286.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 162
Sadece merak ettigim kanama engel olmuyor mu dollenmeye sonucta kan akiyor birde birsey daha sormak istiyorum idrar testi yaptim bir kac saat sonra boyle cikti sizce umitlenmeli miyim ?
Ara kanamaların engel oldugunu düşünmüyorum ama kesin bi bilgimde yok ilk defa ilşkiden sonra başıma gelid bnım normlde hafıf kahverengi yada acık pembe yumurtlama kanaması yasadım doktorada gittiğimde yunurtlama kanaması bi sıkımtı yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…