Yumurtlama kanaması

Yumurtlama zamanında kanama neden olur
Merhabalar bende bir soru sormak istiyorum bu siteyi de yeni kullanıyorum nerden nasıl yazılıyor bilmiyorum kusura bakmayın.
9 Nisan'da adet oldum adetten bir gun önce korunmasız ilişki oldu 1 gün sonra normal adetimi oldum. Adetim normalde 8 gün sürer dolu dolu 6 gün geri kalan 2 günde akıntı şeklinde gelir biter. Bu adetimde acayip sancı içinde 3 yada 4 gün sürdü ertesi gün kesildi sonra bir daha başladı 8 günde damla damla tamamlandi. 17 sine gusül alıp namaz kıldım 18. Gün baktım leke gelmiş baya siyah leke sonra 10. Günün gecesi geliyor bu leke yani sonra bitmedi sandım ertesi gün de sarı leke geldi test yaptım baktım anında çıkmadi kaldırdım attım bir köşeye sonra baktım pozitif inanamadim ertesi gün sabah bir daha yaptım negatif aynı gün beta olcturdum 0,1 çıktı.
Rüyalarıma giriyor hamile olduğum bugün arkadaşım aramış Kübra hamile misin bugün rüyam da 14 günlük hamile olduğunu gördüm diyor tarihte tam o güne denk geliyor vallahi umut fakirin ekmeği tecrübeli arkadaşlarım ne anlamıştır bu işten acaba birde duanızı eksik etmeyin bu kardeşinizden ne olur

kuruma çizgisidir muhtemelen, testten saatler sonra çıkan sonuçları okumayın, geçersiz çizgiler oluyor

Hamile kalmaya engelmi. Yani yumurtlama olmazsa o ay ara kanamami oluyor
Her seferinde olmak zorunda değil genelde mevsim geçişleri stres vs de etkiliyor. Yumurtlama olmadan gebelik olmaz pko gebeliğe engel değil sadece sağlıklı insanlara göre daha zor hamile kalıyoruz ben şu anda 36+2 haftalık hamileyim ki normalde 4 ayda bir adet görüyordum

İçim rahatladı sagolun bende tiroid var ilac kullanıyorum çalışmayan tiroid var ilaçla normal seviyeye geldi .kilom var vermeye çalışıyorum 99 kilodan 91 kiloya düştüm dahada vericem Allahın izniyle doktor duphostan verdi 1 sene kullan dedi insülin içinde ilac verdi bakalım onları kullanıyorum şu an birde bunların yanında inofolic combiye başladım folik asit oluyor.
.maşallah Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .böyle hamile olanları duyunca çok mutlu oluyorum umudum dahada yükseliyor

Benim boyum 165, 58 kilo iken doktor bana asla bu kiloda hamile kalamazsin 52 olman lazım vs demişti 70.5 iken hamile kaldım hiç merak etme benim ablam da pko 4 tane çocuğu var, oluyor sadece herkes tek seferde kalabilirler bizde biraz daha takip vs gerekiyor en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin rabbim dana da

Sendeki sıkıntı neydi .tedavi ilemi hamile kaldin yoksa kendiligindenmi cnm.banada kilo ver dedi herseyin hayirlisi cnm .

Tedavisiz mi kaldı.ben zayıfım insülin hormon hepsi çok iyi yine tedaviyle de olmuyor

Merhaba, 3 gün önce adet olacakmışm gibi kasık ağrısı ile doktora gittim yumurtlama dönemimde olduğumu ve yumurtamın çatladığını söyledi. Bugün kanamayla ve kasık ağrısıyla uyandım. Midem de bulanıyor. Yumurtlama kanaması mıdır yoksa gebelik olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…