Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama konusunda sorum var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mehtap49

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
1.498
1.660
63
32
Arkadaşlar şimdi ben bu yumurtlama konusunu pek anlamıyorum regl takvimime bakınca yumurtlama dönemi diyo bu yumurtlama kaç gün sürüyor bilginiz var mı?

Arkadaşlar şimdi ben bu yumurtlama konusunu pek anlamıyorum regl takvimime bakınca yumurtlama dönemi diyo bu yumurtlama kaç gün sürüyor bilginiz var mı?
Yumurtlama bir ya da iki gün sürüyor ardından 24 saat sonra çatlama gerceklesiyor o dönemlerde birliktelik olması öneriliyor. Regl düzenliyse hamilelik için olabilecek zamanları gösterir takvimde ki yumurtlama.

Gösteriyor zaten yumurtlama zamanı diyo yumurtlama zamanında bi gün sonra girilmesi lazım ilişkiye doğru mu

Gösteriyor zaten yumurtlama zamanı diyo yumurtlama zamanında bi gün sonra girilmesi lazım ilişkiye doğru mu
Yumurtlama öncesi de sonrası da düzenli birliktelik olmalı. Doktorlar haftada iki ya da üç defa birlikteliğin yumurtlama zamanına denk geleceğini söylüyor. Böylelikle herhangi bir problem yoksa gebelik olur. Ama en doğrusu ovulasyon testi ile takip etmek bence çünkü adetleri düzenli bir kadının bile yumurtlama tarihleri değişir. Telefon programları hep aynı günü yumurtlama olarak gösterir.

Mesela ben uygulamaya bakarsam ovülasyon testinden 2 gün sonra yumurtluyorum. Güvenmeyin uygulamaya. Ovülasyon testi ile takip edin. Yumurtlama yazan gün ve sonrasındaki 2 gün ilişki tavsiye ediyorlar. Tabi erkekte sperm sorunu yoksa. Genellikle yumurtlamadan 1 gün sonra çatlar yumurta. Ama bazen 2 gün sonra çatlar yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…