Yumurtlama Lh testi

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
627
140
23
28
Merhaba kızlar ben pazartesi günü doktora gittim ultrasonda 15 mm gerginliğini kaybetmiş yumurta olduğunu söyledi doktor çatlamış yumurtan dedi bende bu aydan ümidi kesmiştim zaten bugün çok yoğun akıntım oldu ve sağ kasık ağrım oldu Lh testi yaptım ve pozitif çıktı önceki gün negatifti doktor yumurtlama olmuş çatlamış dedi ben anlamadım hamile olma ihtimalimde yok çünkü doktor baktığında rahim duvarım 5 mm felan dı bebek için yeterli değildi yani tutunma imkanı yok ben anlamadım bu 2. Yumurtlama felan mı acaba ya testi de atıyorum
IMG_9557.webp

Merhaba kızlar ben pazartesi günü doktora gittim ultrasonda 15 mm gerginliğini kaybetmiş yumurta olduğunu söyledi doktor çatlamış yumurtan dedi bende bu aydan ümidi kesmiştim zaten bugün çok yoğun akıntım oldu ve sağ kasık ağrım oldu Lh testi yaptım ve pozitif çıktı önceki gün negatifti doktor yumurtlama olmuş çatlamış dedi ben anlamadım hamile olma ihtimalimde yok çünkü doktor baktığında rahim duvarım 5 mm felan dı bebek için yeterli değildi yani tutunma imkanı yok ben anlamadım bu 2. Yumurtlama felan mı acaba ya testi de atıyorum Eki Görüntüle 3630798
Çok nadir de olsa 2. kere yumurtlama olabiliyor ama bence kan verin ya da gebelik testi varsa yarın sabah gebelik testi yapın

Back
X