• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama menagon yumurtalarım oluştu ayrıca tirod hormonum yüksekti ...

tecelli

civciv
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
3
0
86
37
Ankara
hocam meraba 1 sene önce aşılama yaptırdık ama daha fazla zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırmak istiyorum size daışmak istedim hem bende hem eşimde problemler var bendeki problem yumurtlama menagon yumurtalarım oluştu ayrıca tirod hormonum yüksekti çok şükür düşürmeyi başardık eşimdede sperm problemi var 12 mil.yıkama sırasında 5 mil.düştü şimdi ben tiroid hormonu ilacı ve adet görmem için cyclo prognova kullanıyorum sizce durumum nedir doktorum benden yana şanslı old.söledi herşeyi dışardan yönettiğimiz için şanslısın dio,23 yaşındayım sigorta ne kadarını karşılıyo maddi problemden dolayı tüp bebek hemen yptıramaya bilirim bilmiorum ben napıcam ankarada yaşıorum şimdiden teşekkürler

Hanımefendi geçmiş olsun ama siz biraz telaşlısınız. Verdğiniz bilgiler açısından ne size tüp bebek önerebrilirm ne de şansınızı söyleyebilirim. Sanırım durmunuz hakkında çok iyi bilgilendirilmemişsiniz. Tavsiyem konunun uzmanı bir hekime gidip baştan bir değerlendirlmeniz. Yanlış bir anlama var, tüp bebek tedavisi kesin çözüm üretmez daha basit tedaviler ile gebe kalıyorsanız onları denemenizde fayda var. Eşinizin sperm sayısı tekrar değerlendirilsin. Eğer 12 milyon civarındaysa zaten sizden kaynaklanan değil eşinizen kaynaklanan problem var demektir. Bu durumda başarı şansı az olan aşılama tedavisi yapılmamış olması iyi olurdu.

Back