Yumurtlama mıııııı ?

krizantem010

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
81
25
88
33
Kızlar uygulamaya göre yumurtlama günüm geçmişti ve uygulamanın dediği günlerde de bu koyulukta görmemiştim. Bugün rastgele ovülasyon testi yaptım ve böyle çıktı. 3 aydır kullanıyorum ilk kez bu kadar koyu gördüm sizce yumurtlama mıı

Eklentiler

• 4D881BBE-3088-4A8C-88DD-69E1B5B5BCBC.webp
    92 KB · Görüntüleme: 33
T çizgisi C çizgisi kadar koyu ya da daha koyuysa yumurtlamadır yumurtlamaya yakın gibi görünüyor hem teste devam edin hem de bugünü değerlendirin

T çizgisi C çizgisi kadar koyu ya da daha koyuysa yumurtlamadır yumurtlamaya yakın gibi görünüyor hem teste devam edin hem de bugünü değerlendirin
3 aydır yaptığımda çıkan en koyu test olduğu için bi minik heyecan yaptım. Bugünü değerlendirip yarın da yapıcam testi bakalım. Teşekkür ederim

3 aydır yaptığımda çıkan en koyu test olduğu için bi minik heyecan yaptım. Bugünü değerlendirip yarın da yapıcam testi bakalım. Teşekkür ederim
Hadi inşallah hayırlısı olsun canım inşallah dilediğin gibi olur Yarın da silikleşirse de değerlendir mutlaka

Yumurtalamayı bu şekilde yakalamazsınız ki zaten kafanıza göre gün test mi yapılır :/ yapmadığınız günlerde pik gördünüz büyük ihtimalle bu pik değil c kadar kırmızı olmalı t bölgesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…