- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 18
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
herkese iyi geceler .ben altı buçuk ay önce doğum yaptım 25 aralık ta.lohusalğım elli gün kadar sürdü ve henüz adet görmeye başlamadım emziriyorum hala.dikkat ediyoruz ama yine de çok korkuyorum bir kaç defa korunmasız ilişkimiz oldu eşimle.yalnız iki ay oluyor.altı aya kadar süt korur inancı mevcut yalnız güven olmaz tabii ki.iki aydır ayın belirli dönemlerinde adet olacakmışım gibi kasıklarım batıyor belim ağrıyor göğüslerim şişiyor bir hafta kadar sürüyor kayboluyor tüm belirtiler sonra.bu ayda aynısı oluyor adet olacakmışım gübi su an ama dediğim gibi bir hafta sora sanki adet ıluyırmusum gibi kaynoluyor belirtiler .gebelik testi yaptım sonuç negatif adet olmayı bekliyorum.hrm çok şiş her yerim Bi olsam rahatlayacam
eşimin de basının Etini yedim düzgün korun diye diye.bi adet olsam rahatlayacam da.sorum şu acaba yumurtluyorum da bunlar yumurtlama belirtisi mi daha sonra kayboluyor yani yumurtluyorum fakat adet görmüyor muyum böyle bir şey mümkün mü?çevremde adetlerin başlayacak vücut hazırlık yapıyor diyenler de var.dopımdan sonra bir kaç ay adet belirtisi yasayıp daha sonra adet olan var mı ?yumurtlama olunca illa adet mi görmek gerek ?