yumurtlama olduğu halde adet görmeme olur mu?:((

Dilruba2387

Rabbime sonsuz şükür ki seni bana verdi..ipeğimmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
226
73
18
37
herkese iyi geceler .ben altı buçuk ay önce doğum yaptım 25 aralık ta.lohusalğım elli gün kadar sürdü ve henüz adet görmeye başlamadım emziriyorum hala.dikkat ediyoruz ama yine de çok korkuyorum bir kaç defa korunmasız ilişkimiz oldu eşimle.yalnız iki ay oluyor.altı aya kadar süt korur inancı mevcut yalnız güven olmaz tabii ki.iki aydır ayın belirli dönemlerinde adet olacakmışım gibi kasıklarım batıyor belim ağrıyor göğüslerim şişiyor bir hafta kadar sürüyor kayboluyor tüm belirtiler sonra.bu ayda aynısı oluyor adet olacakmışım gübi su an ama dediğim gibi bir hafta sora sanki adet ıluyırmusum gibi kaynoluyor belirtiler .gebelik testi yaptım sonuç negatif adet olmayı bekliyorum.hrm çok şiş her yerim Bi olsam rahatlayacam :(eşimin de basının Etini yedim düzgün korun diye diye.bi adet olsam rahatlayacam da.sorum şu acaba yumurtluyorum da bunlar yumurtlama belirtisi mi daha sonra kayboluyor yani yumurtluyorum fakat adet görmüyor muyum böyle bir şey mümkün mü?çevremde adetlerin başlayacak vücut hazırlık yapıyor diyenler de var.dopımdan sonra bir kaç ay adet belirtisi yasayıp daha sonra adet olan var mı ?yumurtlama olunca illa adet mi görmek gerek ?

Kuzenimin iki doğumu arasında 10 ay var. Ilk doğumdan olan bebekler iki aylıkken tekrar gebe kalmış. Ikinci gebelik de 8 aylıkken doğum oldu.

Süt korur falan demeyin yani. Iki bebek emziren kadın hamile kalmışsa.. :confused:

Kuzenimin iki doğumu arasında 10 ay var. Ikinci kızı erken doğum oldu, bebekler iki aylıkken tekrar gebe kalmış.

Süt korur falan demeyin yani. Iki bebek emziren kadın hamile kalmışsa.. :confused:
Allah korusun ya zaten o korkuyu yaşadıktan sonra daha da dikkat ediyoruz yalnız adet belirtileri olup olup neden kaybolup tekrar bir ay sonra başlıyor ona kafam takıldı.sanki adet olup rahatlıyorum diğer ay adet döngüm yeniden başlıyor gibi.

Neye dayanarak süt koruyor??? Bilimsel bir açıklaması var mı?

Cidden merak ediyorum, artan progesteron gebe kalmayı mı önlüyor?

Allah korusun ya zaten o korkuyu yaşadıktan sonra daha da dikkat ediyoruz yalnız adet belirtileri olup olup neden kaybolup tekrar bir ay sonra başlıyor ona kafam takıldı.sanki adet olup rahatlıyorum diğer ay adet döngüm yeniden başlıyor gibi.
Benim bildiğim yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunduğu. Yumurtlayıp adet olmamak imkansız gibi.

Belirtileri yaşama sebebiniz farklıdır bence.

Süt korumaz arkadaşım.. bende 52 gün lohusalık ardından bi sonraki ay hemen adet oldum.. ama kuzenim her ay sancısını çekerdi olcak gibi fakat olmazdı bu tam gebelikle birlikte 2.5 yıl sürdü.. tedbirinizi iyi alın ki sonrasında sıkıntı yaşamayın derim..

Aynı dönemde doğum yaptığım 2 tanıdığım süt korur mantığıyla doğumdan bikaç ay sonra gebe kaldılar ve ilk bebeklerini emziremediler bu yüzden..

Süt korur inancı mevcut yalnız güven olmaz tabii ki yazdım dikkat ederseniz ben de güvenmiyorum tabii ki.yalnız emziren annelerde salgılanan hormon yumurtlamayı baskıladığı için adet görülmüyor ve bu da gebe kalmayı Bebek ek gıdaya gecene kadar zorlaştırıyor.bu bilimsel bir açıklama araştırın isterseniz bi

Süt korumaz arkadaşım.. bende 52 gün lohusalık ardından bi sonraki ay hemen adet oldum.. ama kuzenim her ay sancısını çekerdi olcak gibi fakat olmazdı bu tam gebelikle birlikte 2.5 yıl sürdü.. tedbirinizi iyi alın ki sonrasında sıkıntı yaşamayın derim..

Aynı dönemde doğum yaptığım 2 tanıdığım süt korur mantığıyla doğumdan bikaç ay sonra gebe kaldılar ve ilk bebeklerini emziremediler bu yüzden..
O Zaman belirtiler neden oluyor çok garip iki üç aydır ondan önce hiç yoktu

O Zaman belirtiler neden oluyor çok garip iki üç aydır ondan önce hiç yoktu
Bazı kadınlarda olur böyle.. normalde gebe kadınlar adet sancısı çekmezmiş.. ben ilk gebeliğimde adet olcakmış gibi çok kıvrandım ve her ay düzenli çektim bu ağrıyı.. şu an 2. Gebeliğim daha 4. Haftaya yeni girdik yani adet dönemim yeni aksadı fakat yine aynı acıyı çektim.. sanırım doğurana kadar olmadığım adetin sancısını çekicem yine..

Bazı kadınlarda olur böyle.. normalde gebe kadınlar adet sancısı çekmezmiş.. ben ilk gebeliğimde adet olcakmış gibi çok kıvrandım ve her ay düzenli çektim bu ağrıyı.. şu an 2. Gebeliğim daha 4. Haftaya yeni girdik yani adet dönemim yeni aksadı fakat yine aynı acıyı çektim.. sanırım doğurana kadar olmadığım adetin sancısını çekicem yine..
Ben de gebeliğimde çok çektim o sancıları hele göğüslerim çok fenaydı.bu arada hayırlı olsun gebeliğiniz :)

herkese iyi geceler .ben altı buçuk ay önce doğum yaptım 25 aralık ta.lohusalğım elli gün kadar sürdü ve henüz adet görmeye başlamadım emziriyorum hala.dikkat ediyoruz ama yine de çok korkuyorum bir kaç defa korunmasız ilişkimiz oldu eşimle.yalnız iki ay oluyor.altı aya kadar süt korur inancı mevcut yalnız güven olmaz tabii ki.iki aydır ayın belirli dönemlerinde adet olacakmışım gibi kasıklarım batıyor belim ağrıyor göğüslerim şişiyor bir hafta kadar sürüyor kayboluyor tüm belirtiler sonra.bu ayda aynısı oluyor adet olacakmışım gübi su an ama dediğim gibi bir hafta sora sanki adet ıluyırmusum gibi kaynoluyor belirtiler .gebelik testi yaptım sonuç negatif adet olmayı bekliyorum.hrm çok şiş her yerim Bi olsam rahatlayacam :KK43:eşimin de basının Etini yedim düzgün korun diye diye.bi adet olsam rahatlayacam da.sorum şu acaba yumurtluyorum da bunlar yumurtlama belirtisi mi daha sonra kayboluyor yani yumurtluyorum fakat adet görmüyor muyum böyle bir şey mümkün mü?çevremde adetlerin başlayacak vücut hazırlık yapıyor diyenler de var.dopımdan sonra bir kaç ay adet belirtisi yasayıp daha sonra adet olan var mı ?yumurtlama olunca illa adet mi görmek gerek ?
Dgum sonrasi 2 yil adet olmadim rutin kontrol olarak 2 kez dr uma gittimm birinde yumurtam catlamam uzereydi adet olunmasasa yumurtlama oluyor

Benim bildiğim yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunduğu. Yumurtlayıp adet olmamak imkansız gibi.

Belirtileri yaşama sebebiniz farklıdır bence.
Hayir imkansiz diye birsey yok dr umlada konustuk yumirtlama olup adet olmamasi emzirme doneminde nornal olan durumlar

Back
X