- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 53
- 28
- Konu Sahibi Melek_kizim
Merhaba adetin 22.günündeyim yumurtlama olmuş mu bakabilir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş değerlendirinMerhaba adetin 22.günündeyim yumurtlama olmuş mu bakabilir misiniz ?Eki Görüntüle 3016014
Olmuş canım öatlama görene kadar günlerini değerlendirMerhaba adetin 22.günündeyim yumurtlama olmuş mu bakabilir misiniz ?Eki Görüntüle 3016014
Evet olmuş adet döngünüz uzun mu acaba?Merhaba adetin 22.günündeyim yumurtlama olmuş mu bakabilir misiniz ?Eki Görüntüle 3016014
Çatlama olmuş mu ?Yumurtlama olmuş bugünü, cuma ve cumartesiyi değerlendirin
Çatlamanın olup olmadığını anlamak için bugün tekrar test yapması gerekÇatlama olmuş mu ?
Canım selam benim de yumurtlama olmuş muYumurtlama olmuş bugünü, cuma ve cumartesiyi değerlendirin
Sanki henüz olmamış gibi canım bir de hangi marka acaba ben de önümüzdeki ay ovü kullanmaya başlayacağım fikrim olsun diye soruyorumCanım selam benim de yumurtlama olmuş mu
Bir gebenin günlüğü sayfasında aldım ve bu yumurtlama canım test örnekleri kendi sayfasında var karşılaştırdım yumurtlama çünkü hiç böyle koyu olmadı gunlerdir daha yeni oldu sadece biraz ince çizgi telefonda farklı görünüyor ama ikisi de aynı renkSanki henüz olmamış gibi canım bir de hangi marka acaba ben de önümüzdeki ay ovü kullanmaya başlayacağım fikrim olsun diye soruyorum
İncelik belki yanıltmış olabilir beni haklısın canım o zaman muhakkak değerlendir inşallah güzel sonuçlar alırsınBir gebenin günlüğü sayfasında aldım ve bu yumurtlama canım test örnekleri kendi sayfasında var karşılaştırdım yumurtlama çünkü hiç böyle koyu olmadı gunlerdir daha yeni oldu sadece biraz ince çizgi telefonda farklı görünüyor ama ikisi de aynı renk
Bak canım az önce yine yaptımSanki henüz olmamış gibi canım bir de hangi marka acaba ben de önümüzdeki ay ovü kullanmaya başlayacağım fikrim olsun diye soruyorum
Senin yumurtlama olmuşBak canım az önce yine yaptım
Benim de 3. Kullanışım 2.seferde yumurtlama göremedim bugun çok şükür gördüm bugun değerlendiremiycem malesef eşim görevde dün değerlendirdim yarın da değerlendiricemSenin yumurtlama olmuşdeğerlendir mutlaka bende bir gebenin günlüğünden ovulasyon almıştım bir kere ama olmadı
Bugün olmasa da sıkıntı yok yarın çatlar yarını değerlendirirsin çatladıktan sonraki günüde değerlendir yumurta 1 güne yakın kalıyor inşallah olur bu ayBenim de 3. Kullanışım 2.seferde yumurtlama göremedim bugun çok şükür gördüm bugun değerlendiremiycem malesef eşim görevde dün değerlendirdim yarın da değerlendiricem![]()
İnşallah canım benim inşallah allah seninde gönlüne göre verir en kısa zamanda sağlıklı şekilde gebe kalırsın allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınBugün olmasa da sıkıntı yok yarın çatlar yarını değerlendirirsin çatladıktan sonraki günüde değerlendir yumurta 1 güne yakın kalıyor inşallah olur bu ay![]()
Nisanın ortası gibi tüp Bebek transfer imiz var bakalım inşallah hayırlısı ile tutarİnşallah canım benim inşallah allah seninde gönlüne göre verir en kısa zamanda sağlıklı şekilde gebe kalırsın allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İnşallah kuzum benim rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah özel değilse senin mi sorunun varNisanın ortası gibi tüp Bebek transfer imiz var bakalım inşallah hayırlısı ile tutar![]()
Sebepsiz infertilite olarak geçiyor bi sorun yok ama olmuyor ilk evlendiğimde hamile kaldım bir kere düşük oldu sonra 1 yıl korunduk 3 yıldır da korunmuyoruz ama hiç gebe kalamadım en son mecbur tüp bebeğe başvurdukİnşallah kuzum benim rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah özel değilse senin mi sorunun var