Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama olmuş mu bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhaba adetin 22.günündeyim yumurtlama olmuş mu bakabilir misiniz ?
FD0974D3-6858-4A9A-8A47-CF7FCD572B9D.webp

Canım iki adet arası kaç gün sürüyor senin bu kadar geç olgunlaşma olmuş

Sanki henüz olmamış gibi canım bir de hangi marka acaba ben de önümüzdeki ay ovü kullanmaya başlayacağım fikrim olsun diye soruyorum
Bir gebenin günlüğü sayfasında aldım ve bu yumurtlama canım test örnekleri kendi sayfasında var karşılaştırdım yumurtlama çünkü hiç böyle koyu olmadı gunlerdir daha yeni oldu sadece biraz ince çizgi telefonda farklı görünüyor ama ikisi de aynı renk

Bir gebenin günlüğü sayfasında aldım ve bu yumurtlama canım test örnekleri kendi sayfasında var karşılaştırdım yumurtlama çünkü hiç böyle koyu olmadı gunlerdir daha yeni oldu sadece biraz ince çizgi telefonda farklı görünüyor ama ikisi de aynı renk
İncelik belki yanıltmış olabilir beni haklısın canım o zaman muhakkak değerlendir inşallah güzel sonuçlar alırsın 😍

Sanki henüz olmamış gibi canım bir de hangi marka acaba ben de önümüzdeki ay ovü kullanmaya başlayacağım fikrim olsun diye soruyorum
Bak canım az önce yine yaptım

Eklentiler

• E3373C6B-A109-4274-ADA1-A1137F3865A8.webp
    E3373C6B-A109-4274-ADA1-A1137F3865A8.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 53
Senin yumurtlama olmuş 😊 değerlendir mutlaka bende bir gebenin günlüğünden ovulasyon almıştım bir kere ama olmadı
Benim de 3. Kullanışım 2.seferde yumurtlama göremedim bugun çok şükür gördüm bugun değerlendiremiycem malesef eşim görevde dün değerlendirdim yarın da değerlendiricem🙏🏻

Benim de 3. Kullanışım 2.seferde yumurtlama göremedim bugun çok şükür gördüm bugun değerlendiremiycem malesef eşim görevde dün değerlendirdim yarın da değerlendiricem🙏🏻
Bugün olmasa da sıkıntı yok yarın çatlar yarını değerlendirirsin çatladıktan sonraki günüde değerlendir yumurta 1 güne yakın kalıyor inşallah olur bu ay 😊🤲

Bugün olmasa da sıkıntı yok yarın çatlar yarını değerlendirirsin çatladıktan sonraki günüde değerlendir yumurta 1 güne yakın kalıyor inşallah olur bu ay 😊🤲
İnşallah canım benim inşallah allah seninde gönlüne göre verir en kısa zamanda sağlıklı şekilde gebe kalırsın allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

İnşallah kuzum benim rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin inşallah özel değilse senin mi sorunun var
Sebepsiz infertilite olarak geçiyor bi sorun yok ama olmuyor ilk evlendiğimde hamile kaldım bir kere düşük oldu sonra 1 yıl korunduk 3 yıldır da korunmuyoruz ama hiç gebe kalamadım en son mecbur tüp bebeğe başvurduk 🤷😊

Back
X