Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bunu Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfasi var oraya bi atın çünkü hemen hemen hepsi koyu pek anlamadım bugun kaçıncı gününüz 29 u sanki daha koyuKızlar yumurtlama olmuş mu? Yoksa tekrar koyulaşır mı ? Emin olamadım
Tam pik olmamışKızlar yumurtlama olmuş mu? Yoksa tekrar koyulaşır mı ? Emin olamadım
Birde aynı saatlerde yapmaya dikkat edin kaçırmış olabilirsiniz bu şekildeKızlar yumurtlama olmuş mu? Yoksa tekrar koyulaşır mı ? Emin olamadım
28-29 hemen hemen aynı şekildeydi. 30 unda daha da koyulaşır diye düşünmüştüm ama tekrar açılmaya başladı rengiBence bunu Instagram'da bir gebenin günlüğü sayfasi var oraya bi atın çünkü hemen hemen hepsi koyu pek anlamadım bugun kaçıncı gününüz 29 u sanki daha koyu
Aynı saatlerde yapamadım. 28-29-30 değerlendirdik ama inşallah olurBirde aynı saatlerde yapmaya dikkat edin kaçırmış olabilirsiniz bu şekilde
İnşallah canımAynı saatlerde yapamadım. 28-29-30 değerlendirdik ama inşallah olur
Bugün ilk 10 dk sında böyle tekrar koyulaştı ama çizgi açıldı sonradan. Normalde aynı koyulukta olması gerekmiyor mu acaba?İnşallah canım
Çok az kalmis canımBugün ilk 10 dk sında böyle tekrar koyulaştı ama çizgi açıldı sonradan. Normalde aynı koyulukta olması gerekmiyor mu acaba?
Yapmaya devam edeceğim. İnşallah daha net sonuç alırımÇok az kalmis canım
O günleri değerlendirdik. Dün de şöyle çıktı sonuç. Sence nasıl dün ?Bence 29 ekim kesinlikle pik. Çylymiş gibi değerlendirin bence boş geçmeyin.
29 Ekimden daha açık duruyor ama tam çatlama silikliği gelmemiş. Gün aşırı devam edebilirsiniz ilişkiye. Az su içiyorsanız hormonun idrarda seyrelmesi zaman alabilir. testlerden sonra sıvı tüketimini ihmal etmeyin.O günleri değerlendirdik. Dün de şöyle çıktı sonuç. Sence nasıl dün ?
Aaaa. Bu su olayını bilmiyordum. Buna dikkat edeceğim. Teşekkürler29 Ekimden daha açık duruyor ama tam çatlama silikliği gelmemiş. Gün aşırı devam edebilirsiniz ilişkiye. Az su içiyorsanız hormonun idrarda seyrelmesi zaman alabilir. testlerden sonra sıvı tüketimini ihmal etmeyin.