N Nursvas Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2020 403 170 53 37 17 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nursvas #1 Yumurtlamaya yakın ishal olunurmu hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum daha yumurtlama olmadı
Umudum2121 Gel Bahtımın karbeyazı 👼🪬 Gel canımın CanYoldaşı Kayıtlı Üye 15 Mart 2019 400 542 103 35 2 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Nursvas #2 Nursvas .!.: Yumurtlamaya yakın ishal olunurmu hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum daha yumurtlama olmadı Genişletmek için tıkla... Merhaba bende aynı konudan muzdaribim sanırım siz doğum yapmışsnz bende adet olmama 10 gün var afedersin inanılmaz ishal oldum ve silme lekem oldu. Acaba sizin ishal durumunuzdan sonra mı hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Nursvas .!.: Yumurtlamaya yakın ishal olunurmu hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum daha yumurtlama olmadı Genişletmek için tıkla... Merhaba bende aynı konudan muzdaribim sanırım siz doğum yapmışsnz bende adet olmama 10 gün var afedersin inanılmaz ishal oldum ve silme lekem oldu. Acaba sizin ishal durumunuzdan sonra mı hamile olduğunuzu öğrendiniz?