Yumurtlama sonrası devam eden kasık ağrısı..

Burayi canlandiriyorum tekrar eskilerde kalmis cok cunku bu ay gercekten yumurtlama sonrasi erkenden adet agrisi cekmeye basladim sanki oldum olucam gibi hissediyorum gaz ve agri ya usutttum ki dikkat ediyordum ya da garip bisey. Aksam olunca gazman gibi karnim sisiyo ve alt bolgemde agirlik hissi agri vs. Gun icerisinde de pek dinmek bilmiyorZ adete 8-9 gun kadar var.
Canım sebebi neymiş peki öğrenebildin mi halen aynı durumda mısın

Hayir ogrenemedim malesef bir ayimiz diger ayi tutmuyordur belki. Bu ay yine ovu donemindeyim henuz ole bir agri yok
Şuan bende öyleyim yumurtam salı günü çatladı ve benim pazartesi gününden beri sancılarım kesilmiyor sol tarafımda yumurtam da solda olmuştu bu ay zaten inşallah sebebi güzeldir 15aydir hamile kalmak icin uğraşıyorum 🤲 ALLAH herşeyin hayırlısını versin inşallah cümlemize

Şuan bende öyleyim yumurtam salı günü çatladı ve benim pazartesi gününden beri sancılarım kesilmiyor sol tarafımda yumurtam da solda olmuştu bu ay zaten inşallah sebebi güzeldir 15aydir hamile kalmak icin uğraşıyorum 🤲 ALLAH herşeyin hayırlısını versin inşallah cümlemize
Canım şiddetli mi ağrın oluyor normal mi ağrılar kaç gün sürüyor ilk kez mi oluyor bende de buna benzer bir durum var

Canım şiddetli mi ağrın oluyor normal mi ağrılar kaç gün sürüyor ilk kez mi oluyor bende de buna benzer bir durum var
Açıkçası hiç belli olmuyor canım bazen şiddetli oluyor hareketlerimi kısıtlayacak kadar bazende normal boyutta oluyor ama hissediyorum çokça. Salı günü yumurtam çatladı benim ama pazartesi gününden beri ağrım oluyor kasıklarımda. Bu arada bu ay adetimin 5.gününden itibaren femara kullandım 5 gün onunla da alakalı olabilir diye düsünüyorum

Merhaba..bu ay bende aynı durumdayım..sizin sonucunuz ne oldu acaba?

Canım merhaba ben hamileyim çok şükür femara ile ilk aydan hamile kaldim yarın 8. Haftama gireceğim inşallah 🤲 ALLAHım isteyen herkse nasip etsin inşallah
maşallah..ne kadar güzel..ben eğer adet olursam ki inşallah olmam ama olursam bu ay başlanacak önce hap sonra aşılama tedavisine..sizin adınıza da çok sevindimm..umarım benim belirtilerimde doğrudur..peki bulantınız falan hemen başladı mı benim şu an ciddi kasık ağrısı ve gögüslerde ağrı var her an adet olacakmıyım gibi..adet tarihim 7 ağustos..

Merhaba yumurtlama günümden 4 gün geçti ve sağ kasıgımda agrı oluyor hamile olabilirmiyim çok istedgım için belkide herseyı hamılelıge yorumluyorum

Merhaba benimde yumurtlama günümden 4 gun geçti hamilemiyim acaba çok istediğim için mi böyle düşünüyorum anlamadım 🤔

Back
X