- Konu Sahibi Lebenweise
Kizlar merhaba yumurtlama sonrası kasıklarımda batma ve ara ara belimde ve kasıklarimda ağrı oldu bu ay hiç olmazdı . Yumurtlamam 4gun önceydi bu şekilde hisseden ve sonrasinda hamile kalanlar oldu mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay icimi okumus gibi yazmissiniz ayni belirti bendede var normal otururken bile sanki igne batiyo gibi oluyoKizlar merhaba yumurtlama sonrası kasıklarımda batma ve ara ara belimde ve kasıklarimda ağrı oldu bu ay hiç olmazdı . Yumurtlamam 4gun önceydi bu şekilde hisseden ve sonrasinda hamile kalanlar oldu mu acaba?
Kacinci gununuz adete kac gun kaldi sizinKizlar merhaba yumurtlama sonrası kasıklarımda batma ve ara ara belimde ve kasıklarimda ağrı oldu bu ay hiç olmazdı . Yumurtlamam 4gun önceydi bu şekilde hisseden ve sonrasinda hamile kalanlar oldu mu acaba?
Adetime 11 gün var daha bu kadar erken belirti olmaz değil mi? Döllenme yada yerleşme esnasında acaba benzer belirti olur mu diye takıldımKacinci gununuz adete kac gun kaldi sizin
4gun geçtiBilmiyorumki yumurtlamadan kac gun gecti insallah gercek belirtidir
Ben test yqptim negatif cikti insallah seninki pozitif cikqr gercek belortidirKizlar merhaba yumurtlama sonrası kasıklarımda batma ve ara ara belimde ve kasıklarimda ağrı oldu bu ay hiç olmazdı . Yumurtlamam 4gun önceydi bu şekilde hisseden ve sonrasinda hamile kalanlar oldu mu acaba?
Bugün ben de dayanamadım yaptım negatif ama yine de umudum var daha bata 10 gün var çıkmaz zaten de ne bileyim. Sizin bat kaçBen test yqptim negatif cikti insallah seninki pozitif cikqr gercek belortidir
Benim 4gunum kaldiBenim hafif öksürüğüm var öldürürken de kasıkta batma oluyor anlamadım ya of
Sizin gebelik oldumjBenim hafif öksürüğüm var öldürürken de kasıkta batma oluyor anlamadım ya of
Sizin belirtiler nelerdi benim bugün yumjttlamının 5. Günü ilk gündendir sol kasığım aşırı batma var ağryor ilk defa böyle oluyorValla resmen beni tarif etmissin![]()
Yok canım olmadi psikolojik galiba benim . Her ay hamile gibiyim :)Sizi
Sizin gebelik oldumj