Yumurtlama sonrası

ova3602

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
218
38
13
26
Merhaba kızlar dpo 7 buguun ve iki gündür acayip bi kasık ağrım ve karnımın ortalarına doğru ağrılarım var halsizlik de var baya dün de beyaz bi akıntı geldi ama küçücük parça parça çok az geldi bunlar yerleşmemidir

Enfeksiyon olabilir peynir gibi kesik kesik mi akıntınız

Beklenen adet tarindden sonra çok ağrılarım oldu ama akıntım yumurtlamadan sonra her gün az da olsa devam etti beyaz renkte
Benimde az da olsa hergün bi kere oluyo ilk yazdığım şekilde sadece çok gözüme çarptı onun dışında çok az oluyo sence ne zaman test yapmalıyım bide ben geç yumurtladom bu ay döngüye göre 6 kasımda falan adet olmam gerekiyor

Benimde geç döllenme olmuş adetim iki gün geciktikten sonra test vermiştim 60 çıkmıştı betam o yüzden gecikmesini bekle derim

Benimde geç döllenme olmuş adetim iki gün geciktikten sonra test vermiştim 60 çıkmıştı betam o yüzden gecikmesini bekle derim
Ay hadi inşallah valla bu süreç insanı çok yoruyor artık kafama takmayayım diyorum ama yumurtlama gördükten sonra da takip etmeden duramıyorum sen hamilemisin şuan

Ay hadi inşallah valla bu süreç insanı çok yoruyor artık kafama takmayayım diyorum ama yumurtlama gördükten sonra da takip etmeden duramıyorum sen hamilemisin şuan
14 haftalık olduk biz stres yapma canım bizimki 3.de tuttu o ay gezdiğim aklıma sürekli getirmedim kafamı başka şeylerle meşgul ettim rabbime şükürler olsun nasip etti Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

14 haftalık olduk biz stres yapma canım bizimki 3.de tuttu o ay gezdiğim aklıma sürekli getirmedim kafamı başka şeylerle meşgul ettim rabbime şükürler olsun nasip etti Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah peki idrar sıklığın oluyomuydu bende o da var baya sürekli idrar sıkışıuorum bide

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah peki idrar sıklığın oluyomuydu bende o da var baya sürekli idrar sıkışıuorum bide
Teşekkür ederim canım çok su içmek üşütmekle alakalı da olabilir şuan çok sıkışmıyorum ben ya daha ileriki haftalar olur diye düşünüyorum bebek büyüdükçe baskı yapıyor ya şuan 9 cmcik bir belirti olmuyor. çünkü ağrılar bile regl ağrısıyla aynı o ilk dönemler sanki regl olacakta olamıyormuş gibi. benim vucüdümdaki tek fark akıntıydı çünkü öncesinde hiç olmuyordu

Olabilir istek olunca herşeyi belirtiye bağlıyoruz piskolojikmen artık beklicem nasipte varsa olur

Olabilir istek olunca herşeyi belirtiye bağlıyoruz piskolojikmen artık beklicem nasipte varsa olur
Erken öğrenince de insan çok yıpranıyor ne kadar geç öğrenirsen o kadar iyi 60 la öğrendim hep gebelik şüphesi diye sıfatlandırmışlardı aslında hamilesin ama keseyi görmeden sana hamilesin demiyorlar yani

Doğru valla işin bide o kısmı var kimyasal mı dış gebelik mi insan kafayı yiyor gerçekten bi kez daha cennet annelerin ayakları altındadır lafını hakkediyor anneler

Doğru valla işin bide o kısmı var kimyasal mı dış gebelik mi insan kafayı yiyor gerçekten bi kez daha cennet annelerin ayakları altındadır lafını hakkediyor anneler
Evet canım o dönem çok stresli oluyor sen yine de hamileymiş gibi dikkat et kendine ama çok strese sokma kendini hamilelikte bile stres çok kötü sonuçlara yol açabiliyor inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder bu güzel duyguları isteyen her kadın yaşasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…