• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama sorunu yaşayan pkolular nerdesiniiz

merhaba sanırım beni arıyorsunuz ... bu pco yüzünden hiç yumurtayamadım 25 yasıma kadar. tedavi ilaç derken hiç bir ilaca yanıt vermedi zavallı yumurtalıklarım .en sonunda lap drillling ameliyatı ile yumurtalıklarımda delikler acıldı ve bu sayede ilk kez yumurtladım tabi yine gonal f ile... hem de yüksek dozda. çatlatma iğnesini oldum 15. günü kan testine gidip olamadan geldim . ve bu gün hayal kırıklığı adetim başladı . sizce bu ameliyattan sonra sürekli adet olur muyum .ve yumurtlama olur mu .eğer buna yakın şeyler yaşıyorsanız lütfen cevap yazın ...

BENDE GELDIMMM:p
BEN 2 AY KLOMEN KULLANDIM YUMURTA OLDU CATLATTIK AMA MALESEF UCUNCU AY YINE HUSRAN YUMURTAM OLMADI NEDENINI ISE ILACA BAGISIKLIKTAN KAYNAKLANDIGINI SOYLEDI BENIM YUMURTAM OLUYO AMA OLGUNLASMIYOR ONUMUZDEKI AY GOBEMDEN IGNE WURDURMAYA BASLIYCAZ ALLAH HERKESE KOLAYLIK SABIR WERSIN BEN UMUDUN BITTIGI YERDEYIM HIC UMUDUM YOKKK 10 AYLIK EWLIYIM BEBEGIM OLMASINI HERKES GIBI BENDE COOK ISTIYORUM ALLAH EN KISA SUREDE HEPIMIZE SAGLIKLI COCUKLAR WERIR INS

ben de bugün görecem bakalım nolacak.pko var ama etkileri hafif.sadece göbekten kasığa 3-4 kalın kıl var.diğer etkileri yokk.en son gittiğim dr sende öyle vahşi bir durum yok demişti.ama beni tatmin etmedi.tabi adetler düzenli die ihmal ettim gitmedim daha yni gidecem.allah yardımcımız olsun.

bende de yumurtlama olmuyor arkadaşlar

arkadasım benım ılacla yumurtlama saglanmıstı ama ucuncu ay olmadı klomene bagısıklık kazanılmıs bu ay gobekten ıgne tedawısıne gececegız senın tedawı hangı asamada bılmenı ısterım gobekten ıgnelı olan yontem cok etkılı bı yontem umarım kısa surede senınde yumurtan olur

bende de yumurtlama olmuyor arkadaşlar

aradasım sana bı tawsıyede bulunmak ıstıyorum ...
Adetın ıkıncı gunu basla 12 gunu bırak ac karnına sabah aksam bal cerekotu we tarcını kartıstır ye.tarcının yumurtalamaya we sperm hareketlılıgıunı artırıyormus..ayrıca bıde
1.5 lıtre suyu kaynat ıcerısıne 7 8 tane kecıboynuzu mınık parcalara bol we kaynar suyun ıcerısıne at 7 dakıka kaynat we 21 gun ıcmen lazım denemenı tawsıye edıyorum..

merhab arkadaslar bende de pko var ve yumurtlama sorunu var. birde kilolu olduğum için doktor bana Glucophage verdi onu sürekli kullanacaksın yani hamile kalana kada dedi. ayrıca yumurta oluşması için serephone verdi. onuda bitirdikten sonra pregnly çatlatma iğnesi vuruldum geçen cuma ve şuanda ekim 14 bekliyorum. bakalım ne olacak.

bende sızdenım arkadaslar 5 yıllık evlıyım 6 kutu klomen kullandım ama sonuc almaadım ocak ayından berıde tedavı olmuyorum sımdı aşılama düşünmeye basladık bakalım hayırlısı

ben de pko hastasıyım uzun zamandan beri tedavi görüyorum hatta göbekten iğne ve çatlatma iğnesiyle ilk denememizde ikiz hamilelik yaşadım ama bebişlerim erkenci davrandılar ve yaşamadılar doktorum 6 ay beklemimizi söyledi .Bekledik bu sefer pko tekrar etti adet olmak için ilaç kullanıyorum .Adet olduktan sonra tekrar tedaviye başlıyacağız. inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler alırız

ya benım anlamadıgım bu dr bana sadece klomen verdı ıgne vs vermedı

ya benım anlamadıgım bu dr bana sadece klomen verdı ıgne vs vermedı

selam canım gecmıs olsun adetın gunu klomen kullanmaya baslıyorsun 4 gun ara werıp tekrar yumurtaların boyutuna bakması ıcın doktora gıdıyosun o zman ıstenılen boyut geldıyse ıgnenı oyle yazar klomenle bı yazılmaz ıgne

cnm bılıyorum nasıl kullanmam gerektıgını 6 ay kullandım ben ama dr kontrolede cagırmadı benı yanı benımm bıu kadar zamanım bosamı gıttı

cnm bılıyorum nasıl kullanmam gerektıgını 6 ay kullandım ben ama dr kontrolede cagırmadı benı yanı benımm bıu kadar zamanım bosamı gıttı

hayatım bu ay ılacı kullandın mesela doktora gıtmedın yumurtaların catlamadıysa bı sonrakı aya o yumurtalar kıst oluyo bbı doktora gıt we baktır

hayatım bu ay ılacı kullandın mesela doktora gıtmedın yumurtaların catlamadıysa bı sonrakı aya o yumurtalar kıst oluyo bbı doktora gıt we baktır

cnm ben son klomenımı gecen sene aralıkta kullandım ama dr benı cagırmadıkı kontrole sadece 6 ay kullanıcaksın bebek olursa olur olmazsa gel dedı

cnm ben son klomenımı gecen sene aralıkta kullandım ama dr benı cagırmadıkı kontrole sadece 6 ay kullanıcaksın bebek olursa olur olmazsa gel dedı

canım doktorunu degıstır heray senı ıkı kere muane etmesı gerekıyo bebegın oldumu 6 ay saglıgın ıcın zararlı cunku doktorlar 3 ay onerıyolar en fazla 4 kere yapıolar bende klomen kullandım her ay ıkı kere gıttım baktırdım yumurta boyutlarına

cnm zaten ocak ayından sonra ara verdım hala gıtmıyorum dr a cok saol demekkı ben bosunamı kullandım okadar ılacı offf yaa

cnm zaten ocak ayından sonra ara verdım hala gıtmıyorum dr a cok saol demekkı ben bosunamı kullandım okadar ılacı offf yaa

doktor umursamamıs cok doktor war oyle doktor tawsıyelerınden bakarsan arkadaslar memnun kaldıkları doktorları paylasıyolar onlardan bırıne gıt.bıran once bırınden randewı alman lazım cunku tedawıye ara werırsen yumurtalar tembellesr ksıır dongu dewam eder bebek bıraz gec gelır

cnm önumuzdekı ay baslıcam yıne dr a gıtmeye bu ay izinliyim :D kendıme ızın verıdm sımdı gıtmek ıcın hazır degılım anlıyacagın..

cnm önumuzdekı ay baslıcam yıne dr a gıtmeye bu ay izinliyim :D kendıme ızın verıdm sımdı gıtmek ıcın hazır degılım anlıyacagın..

ben sewınclı sewınclı gıdıyorum uzule uzule umutsuz umutsuz donuyorum:Pnese bakalım hazır hıssettıgın bı gun gıdersın ıns kıst olusmamıstır ..

Back
X