Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim sıkıntım hiçbir şekilde korunmadan takvimde doğurgan olmayan donemde ilişkiye girsem hamile kalır mıyım şuan bebeğim 5 aylık o yüzden hapla korunmak istemiyorum deneyen varsa yorumlarınızı bekliyorum
Bence doğurgan olmayan dönemleriniz her ay aynı olmayabilir arkadaşım adetleri düzenliydi ama oğluna adetin hemen bitiminde hamile kaldı ve tek denemeyle.. riske atma bence canım
Bence doğurgan olmayan dönemleriniz her ay aynı olmayabilir arkadaşım adetleri düzenliydi ama oğluna adetin hemen bitiminde hamile kaldı ve tek denemeyle.. riske atma bence canım