yumurtlama testi doğru mudur?

kızlarr merhabalar bende bir soru sormak istiyorum buay bende aldım bu testlerden ve 12gün başladım 13gün yaptım gülen yüz çıkmadı 14gün dışarıdaydık yapamadım 15gün gene gülmedi bu test bana.
sormak istediğim bu test sadece 24-36 saat öncesinden mi gülüyor 15.gün yumurtladıysam aynı gün yaptığım ovulasyon testinin gülmemesi normaldir değil mi?

arkadaşlar ben de polikistik over sendromu var. ancak gittiğim prof. dedi ki bu sendromda gebe kalma olasılığı zorlaşıyor ancak 3-4 bebeği kendiliğinden olmuş ve farkında bile olmayan hastalarım var. o nedenle en az 1 sene daha kendi kendinize deneyin dedi ve eve gönderdi. ben de bu testlerden almayı düşünüyorum ama netten edindiğim bilgiye göre tükürükle olanları daha kesin sonuçlar veriomuş hem de bitti bitecek derdi yok. hergün yapabilirim. sizce işe yarar mı?

canım bence çok işine yarar gününü bilip ona göre çalışma en doğrusu cnm allah gönlüne göre versin.

kızlarr merhabalar bende bir soru sormak istiyorum buay bende aldım bu testlerden ve 12gün başladım 13gün yaptım gülen yüz çıkmadı 14gün dışarıdaydık yapamadım 15gün gene gülmedi bu test bana.
sormak istediğim bu test sadece 24-36 saat öncesinden mi gülüyor 15.gün yumurtladıysam aynı gün yaptığım ovulasyon testinin gülmemesi normaldir değil mi?

bence normal çünkü bu testler yumurtlamanın başladığını değil, yumurtlama zamanının en yakın zamanda olacağına işaret ediyor. yani belki de 14. gün senin yumurtlama gününü başladığı gündü. dolayısıyla 15.16.17. günler aktif şekilde ilişki gerekmekteydi. bu arada senin kullandığın ürün hangisi adını yazar mısın? Hem Allah senin de gönlüne göre versin...:ecrin_bebek:

bence normal çünkü bu testler yumurtlamanın başladığını değil, yumurtlama zamanının en yakın zamanda olacağına işaret ediyor. yani belki de 14. gün senin yumurtlama gününü başladığı gündü. dolayısıyla 15.16.17. günler aktif şekilde ilişki gerekmekteydi. bu arada senin kullandığın ürün hangisi adını yazar mısın? Hem Allah senin de gönlüne göre versin...:ecrin_bebek:

cnm inanamadım ben testi yapmayı bırakıcaktım engeç 15de yumurtlarım diye biliyordum bugün gene yaptım ve gülen yüz çıktı demekki heray değişebiliyor buay 16da güldü yani 17 gibi yumurtlıcam şaşırdım cnm benim kullandığım clear blue digital..

ya kibela bacim gercekten sen yaptin ve hamilemi kaldin kacc senedir bebegin olmuordu yani ise yaradimi gercekten sölermisin canim cvp bekliorum kib

Kızlar bişi sorucam ben bu ay ovulasyon testi almıştım ya şimdi bugün 14. günüm ve testte çok silik 2. çizgi çıktı. Ben şimdi bugün mü yumurtluyorum yoksa yarın veya sonrası gün mü? Testin prospektüsünde 2. çizgiyi gördüğünüz andan sonra 24 veya 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşir diyorda. Ama silik çizgiden falan bahsetmiyor :(

Kızlar bişi sorucam ben bu ay ovulasyon testi almıştım ya şimdi bugün 14. günüm ve testte çok silik 2. çizgi çıktı. Ben şimdi bugün mü yumurtluyorum yoksa yarın veya sonrası gün mü? Testin prospektüsünde 2. çizgiyi gördüğünüz andan sonra 24 veya 48 saat içinde yumurtlama gerçekleşir diyorda. Ama silik çizgiden falan bahsetmiyor :(

canim bende kullaniorum ovalasyon teslerinini bildigim kadariyla ikinici cizgide digeri kadar koyu olmasi lazim eger öyleyse 24 veya38 saat icerisinde yumurtlama gerceklesecek demek kib grsz canm byy:teselli::teselli::teselli::teselli:

canim bende kullaniorum ovalasyon teslerinini bildigim kadariyla ikinici cizgide digeri kadar koyu olmasi lazim eger öyleyse 24 veya38 saat icerisinde yumurtlama gerceklesecek demek kib grsz canm byy:teselli::teselli::teselli::teselli:

canım çok teşekkürler..a.s. 14., 15. ve bugün 16. günüm 3 gündür silik çıkıyor kafayı yicem kaçırdım mı acaba diye :( yarın net çizgiyi görürüm inşallah.:Saruboceq:

canım çok teşekkürler..a.s. 14., 15. ve bugün 16. günüm 3 gündür silik çıkıyor kafayı yicem kaçırdım mı acaba diye :( yarın net çizgiyi görürüm inşallah.:Saruboceq:

canim benim hic kafaxyi yiyecek bisey yok ben 3 ay dan beri deniorum ama bir türlü koyu rengi tutturamamistim ama bu ay allaha sükür tutturdum bakalim hayirlisi üstelik her ay yumurtlayacagiz diye bisey yok canim kafaya takma sen bitanem bednde 1.5 seneden beri bekliorum inslh allah hepimize bebislermizi nasip eder kib by:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

kızlar alırken fazla fazla alın testleri
eczaneden aldıklarınız pahalıdır genelde
gittigidiyordan bakın. ben mecburen fazla alıyorum
pko olduğundan bazen 22-25 günü bulabiliyorgamyoncuiremsu

hadi bakim hayirlisi canim inslh ise yarar baka hamis kalirsaniz buraya yazmayi unutmayin haa burda o kadar yardiminiza ihtiyaci olanlar varki ...

Kizlar mrb araniza yeni katildim ama uzun zamandr takip ediyorum burayi 1 sorum olacak bende bu ay ovulasyon testi kullanmaya basladm adetimin 7. Gunu basladim ve 12. Gunu yani dün çift cizgiyi yakaldm ikiside ayni koyuluktaydi ve o geceyi degerlendirdim bugun sabah yine yaptim ve tek cizgi cikti silik bile cikmadi bnde ikinci cizgi bu normal mi cunku burda okuduklarima gore cogununki ertesi gunlerde bile silik cikiyomus snra kayboluyomus 2. Cizgi yardim edermisnz tecrubeli bayanlar

yanlışınız var o testler sadece 1 gün pozitifdir
onun dışında 2. çizgi gene olur ama diğerine göre daha siliktir
sadece 1 gün 2 çizgide aynı koyulukda olur ve o pozitifdir
Merhaba yorumunuz dikkatimi cektı ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum dun 13.gunumdu ve cok koyuydu dun degıl ondan oncekı gun ılıskı olmustu bugun baktım yine 2 cızgı ama aynı esıtlıkte t ile c sımdı bu durum normal mi bende acaba catlamadım mı diyorum ama sizin dedıgınız gibı iki cızgı var ama t silik degıl esit gibiler

Back
X