Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Testi sonucuna bakabilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kgm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
1.265
895
73
33
Merhaba 2 saat once yaptigim test ekte, sizce yumurtlama bugun mu?
20210505_161109.webp

Bugün yap yarın yumutlama olur bugünden itibaren cumartesi ye kadar hergun yap birliktelik
Sperm kalitesi sinir degerlerdeydi bende acaba hergun yapmakta sıkıntı olur mu diye dusunuyorum ama bilmiyorum yine de tabi

Hayır hergün yapmak iyi değil, sperm kalitesini düşürüyor
Büyük ihtimalle bugün pik olacak, bu sabahı değerlendirdim, bi de yarın akşamı değerlendiririm diye düşünüyorum, heralde yakalamış olurum dimi

Büyük ihtimalle bugün pik olacak, bu sabahı değerlendirdim, bi de yarın akşamı değerlendiririm diye düşünüyorum, heralde yakalamış olurum dimi
Valla kuzum ben bu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum. Ama normaldede yumurtlamayı yakalamak için reglden sonra gün aşırı diyolar. Pek bilgim yok o yüzden yanlıs bilgi vermeyim

Bugun 19. Gun ve sizce hala yumurtlama olmadi mi? Kasik agrilarimda sürüyor cok gec kaliyor sanki neden boyle oldu anlamadim

Eklentiler

• 20210507_001216.webp
    20210507_001216.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 35
Bugun 19. Gun ve sizce hala yumurtlama olmadi mi? Kasik agrilarimda sürüyor cok gec kaliyor sanki neden boyle oldu anlamadim
4 mayıs da çizgi baya koyu ama idrarı fazla damlatmissiniz sanırım

5 mayıs da pike yaklasmis tam koyu olmadan siliklesmis
Bugün 20. gün oldu, ya yakalayamamışta olabilirim, 5 mayısta saat 4 te yaptım testi, 6 mayıs akşam 10 da yapabildim. yani yumurtlama oldu gibi geliyo bana ama, acaba yumurtlayamadım mı diye de bi tediriginim :)

Aynen sanırım ondan öyle görünüyor, testten hemen sonra koyu bi çizgi yoktu çünkü
Anladım canım iki gun arayla değerlendirme yap sadece iki damla idrar damlat on dk sonra foto çek

Bugün 20. gün oldu, ya yakalayamamışta olabilirim, 5 mayısta saat 4 te yaptım testi, 6 mayıs akşam 10 da yapabildim. yani yumurtlama oldu gibi geliyo bana ama, acaba yumurtlayamadım mı diye de bi tediriginim :)
Farklı saatlerde yapınca kaçmış olabilir canım cnku 24 saati aşmış oluyor hemen çatlamış da olabilir daha dikkat etmeye çalış

Anladım canım iki gun arayla değerlendirme yap sadece iki damla idrar damlat on dk sonra foto çek
Zaten 2 gun arayla degerlendiriyoruz da ben bi karışım kullaniyorum yumurtlamadan 2 gun sonra birakmam gerekiyor ondan sorun ediyorum

Farklı saatlerde yapınca kaçmış olabilir canım cnku 24 saati aşmış oluyor hemen çatlamış da olabilir daha dikkat etmeye çalış
Bugunun testi, sanki pik gibi degil mi? Ikisi ayni koyulukta gibi geldi bana
20210507_183421.webp

Back
X