- 31 Ocak 2021
- 2.771
- 1.340
- 53
- 30
Canım foto bulanık tekrar atar mısın dicem ama ucmustur idrarBugunun testi, sanki pik gibi degil mi? Ikisi ayni koyulukta gibi geldi bana
Eki Görüntüle 2844159
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım foto bulanık tekrar atar mısın dicem ama ucmustur idrarBugunun testi, sanki pik gibi degil mi? Ikisi ayni koyulukta gibi geldi bana
Eki Görüntüle 2844159
Bi tane daha çekmiştim foto bi de ona bakCanım foto bulanık tekrar atar mısın dicem ama ucmustur idrar
Hala tam pik değil canım kaçıncı gün bugünBi tane daha çekmiştim foto bi de ona bakEki Görüntüle 2844368
Hala tam pik değil canım kaçıncı gün bugün
Canım kaç günde bir adet oluyorsn
Ne tam siliklesme var nede tam koyulsma hep aynı gidiyor. Israrla kaç defa baktım testlerine.
32 günde falan regl oluyorum, 21. Gün bugün hiç anlamadım benNe tam siliklesme var nede tam koyulsma hep aynı gidiyor. Israrla kaç defa baktım testlerine.
Yumurtlama olmamış olabilir mi, bu normal bişey miNe tam siliklesme var nede tam koyulsma hep aynı gidiyor. Israrla kaç defa baktım testlerine.
Her ay yumurtlama olmayabilir bu normal bi durum. Sen yap yine test inşallah görürüz ama iki gün de bir değerlendirme yapYumurtlama olmamış olabilir mi, bu normal bişey mi
2 gunde bir degerlendirdik. Bugun son kalan bi test vardi onu yapayim dedim silik bi cizgi cikti.. beklenen regl tarihim ayin 18 i bakalim.. sanirim bu ay da olmadi ya 3-4 gundur kasik agrilarim ve akıntım var üsüttüm galibaHer ay yumurtlama olmayabilir bu normal bi durum. Sen yap yine test inşallah görürüz ama iki gün de bir değerlendirme yap
Gebelik testi mi yaptın2 gunde bir degerlendirdik. Bugun son kalan bi test vardi onu yapayim dedim silik bi cizgi cikti.. beklenen regl tarihim ayin 18 i bakalim.. sanirim bu ay da olmadi ya 3-4 gundur kasik agrilarim ve akıntım var üsüttüm galiba
Yok yumurtlama testi, gebelik testi yapmadım.. Varsa bile çıkmaz kiGebelik testi mi yaptın
Neden ovulasyon testi yaptın kiYok yumurtlama testi, gebelik testi yapmadım.. Varsa bile çıkmaz ki
ya sürekli aynı tonlarda çizgi çıktı ya, acaba hala aynı şekilde devam ediyor mu diye merak ettim. Bide yumurtlama zamanındaki gibi şeffaf uzayan akıntım var günlerdir, o yüzden merak ettim.Neden ovulasyon testi yaptın ki
Yumurtlama günleri dışında her zaman silik çıkarya sürekli aynı tonlarda çizgi çıktı ya, acaba hala aynı şekilde devam ediyor mu diye merak ettim. Bide yumurtlama zamanındaki gibi şeffaf uzayan akıntım var günlerdir, o yüzden merak ettim.
bi süre koyu devam etti , sonra silikleştiğine göre yumurtlama oldu sanırım. Bu akıntı çok kafamı karıştırıyor, üşüttüm falan ondan mı oluyor bebek var mı acaba diyeYumurtlama günleri dışında her zaman silik çıkar
Olabilir de olmayabilir de belirtiler psikolojik olabilir düşünmemeye çalışbi süre koyu devam etti , sonra silikleştiğine göre yumurtlama oldu sanırım. Bu akıntı çok kafamı karıştırıyor, üşüttüm falan ondan mı oluyor bebek var mı acaba diye