Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Testi sonucuna bakabilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım foto bulanık tekrar atar mısın dicem ama ucmustur idrar
Bi tane daha çekmiştim foto bi de ona bak
20210507_183411.webp

Eklentiler

• 20210507_183421.webp
    20210507_183421.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 18
Her ay yumurtlama olmayabilir bu normal bi durum. Sen yap yine test inşallah görürüz ama iki gün de bir değerlendirme yap
2 gunde bir degerlendirdik. Bugun son kalan bi test vardi onu yapayim dedim silik bi cizgi cikti.. beklenen regl tarihim ayin 18 i bakalim.. sanirim bu ay da olmadi ya 3-4 gundur kasik agrilarim ve akıntım var üsüttüm galiba

2 gunde bir degerlendirdik. Bugun son kalan bi test vardi onu yapayim dedim silik bi cizgi cikti.. beklenen regl tarihim ayin 18 i bakalim.. sanirim bu ay da olmadi ya 3-4 gundur kasik agrilarim ve akıntım var üsüttüm galiba
Gebelik testi mi yaptın

Neden ovulasyon testi yaptın ki
ya sürekli aynı tonlarda çizgi çıktı ya, acaba hala aynı şekilde devam ediyor mu diye merak ettim. Bide yumurtlama zamanındaki gibi şeffaf uzayan akıntım var günlerdir, o yüzden merak ettim.

ya sürekli aynı tonlarda çizgi çıktı ya, acaba hala aynı şekilde devam ediyor mu diye merak ettim. Bide yumurtlama zamanındaki gibi şeffaf uzayan akıntım var günlerdir, o yüzden merak ettim.
Yumurtlama günleri dışında her zaman silik çıkar

Yumurtlama günleri dışında her zaman silik çıkar
bi süre koyu devam etti , sonra silikleştiğine göre yumurtlama oldu sanırım. Bu akıntı çok kafamı karıştırıyor, üşüttüm falan ondan mı oluyor bebek var mı acaba diye

bi süre koyu devam etti , sonra silikleştiğine göre yumurtlama oldu sanırım. Bu akıntı çok kafamı karıştırıyor, üşüttüm falan ondan mı oluyor bebek var mı acaba diye
Olabilir de olmayabilir de belirtiler psikolojik olabilir düşünmemeye çalış

Back
X