YUMURTLAMA TESTİ YAPIP HAMİLE KALIP DOĞUM YAPANLAR KIZINIZ MI OLDU OĞLUNUZ MU?

Kızınız mı oldu oğlunuz mu?

• ERKEK

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

retinoid

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
44
2
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Hangi markanın yumurtlama testini yaptınız ve kaçıncı çizgiyi gördükten sonra(kaçıncı günde çıktı) kaç kere hangi günlerde ilişkiye girdiniz?Bunun sonucunda oğlunuz mu kızınız mı oldu?

Ayrıca bir anket ekliyorum bunuda test yoluyla toplamda hangisi daha fazla diye.Ama siz yinede hangi test, kaçıncı günde vs. yazıp kız mı erkek mi de belirtirseniz sevinirim

Cinsiyet yumurtayla değil, spermin taşıdığı kromozomla ilgili. Tüp bebek haricinde kesin bir şekilde bilinemez.

Siz o yerli ve yabanci kaynaklara inanmayin. Sadece tup bebekle belirlenebilir ve o da ulkemizde yasaktir. Ayrica insan kiz ya da erkek evlat isteyebilir ama lutfen bunun kararini Allaha birakin.

Ben iki bebek (kim ne derse desin onlar da evladim. Hic yuzlerini gorememis olabilirim. Minicik kalpleri karnimdayken durmus olabilir, ama onlar benim eşşiz meleklerim) kaybettim. Cok aci. Tarifi imkansiz. Anlatmaya calissam, yasamadiysaniz anlayamazsiniz. Allah bana cok sukur hediyemi verdi. Bir erkek evlat olarak (ben de hep kiz istedim). O minicik kalbi karnimda atmaya devam etti ya, dr erkek dediginde bir gram uzulmedim. Agzim kulaklarimda ciktim o odadan. Evlat evlattir arkadasim. Allah hayirli olani verir. Bu kadar da onun isine karismak dogru degil bence. Bol bol dua edin. Ondan isteyin. O hayirlisini size versin.
Yanlis bilmiyorsam (sonradan dediler bana da kk dakiler) yumurtlama gunu sabahi iliski olursa erkek, oncesinde olursa kiz diyrlar...eee benim oglum oncesindeki iliskiyle geldi. O nedenle de diyrm size, birakin bu sekilde cinsiyet belirlemeye calismayi. Bence hepsi bos seyler. Allah istemezse ne kız ı verir size ne de erkegi.

Hanımefendicim ben merak ettim ne kadar doğruluk payı var cevap verenlere göre yüzdelik bir rakam çıkaralım diye bir konu açtım.Siz ise konuyu bambaşka yaradanın yaratma kımına onun işine karışmayalım falan getirmişsiniz.
Kusura bakmayın da O zaman Allah'ın işine krışmak olmaz deyip hiçbirşey yapmayalım olur mu?
Bizim peygamberimiz ne demiş ilim çinde de olsa gidip alınız dimi ama.Keşke bu kadar yazı yazacağınıza Allah analı babalı büyütmek nasip etsin o kadar uğraşlar sonucu oğlunuz olmuş ona kavuşma aşamasında yaşadıklarınızı konuya göre paylaşarak yardımcı olabilirdiniz.Özellikle kullandığınız üslup çok sevimsiz.
" Bence hepsi bos seyler. Allah istemezse ne kız ı verir size ne de erkegi." diye ve sizin yorumunuz üzerinden kendiniz de gitmiş olsaydınız 2 çocuğunuzu kaybettikten sonra tekrar denemeyip allah bana bunu layık gördü diyip vazgeçmeliydiniz tedavi falan olmamalıydınız...
Neyse yine cevabınız için teşekkürler.

Hanımefendicim ben merak ettim ne kadar doğruluk payı var cevap verenlere göre yüzdelik bir rakam çıkaralım diye bir konu açtım.Siz ise konuyu bambaşka yaradanın yaratma kımına onun işine karışmayalım falan getirmişsiniz.
Kusura bakmayın da O zaman Allah'ın işine krışmak olmaz deyip hiçbirşey yapmayalım olur mu?
Bizim peygamberimiz ne demiş ilim çinde de olsa gidip alınız dimi ama.Keşke bu kadar yazı yazacağınıza Allah analı babalı büyütmek nasip etsin o kadar uğraşlar sonucu oğlunuz olmuş ona kavuşma aşamasında yaşadıklarınızı konuya göre paylaşarak yardımcı olabilirdiniz.Özellikle kullandığınız üslup çok sevimsiz.
" Bence hepsi bos seyler. Allah istemezse ne kız ı verir size ne de erkegi." diye ve sizin yorumunuz üzerinden kendiniz de gitmiş olsaydınız 2 çocuğunuzu kaybettikten sonra tekrar denemeyip allah bana bunu layık gördü diyip vazgeçmeliydiniz tedavi falan olmamalıydınız...
Neyse yine cevabınız için teşekkürler.
Daha guzel saptiramazdiniz. Baska birsey yazmama bile gerek yok.

Back
X