Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test biraz bozulmuş gibi geldi 2 3 damladan fazla damlatmayin ama bence de var. Yarın de aynı saatte tekrarlayın bugünü değerlendirinKızlar merhaba adetim bittiğinden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün kü testim bu sizce yumurtlama var mı
Teşekkür ederim canım yarın tekrar denicem hayırlısı inşallahTest biraz bozulmuş gibi geldi 2 3 damladan fazla damlatmayin ama bence de var. Yarın de aynı saatte tekrarlayın bugünü değerlendirin
Bakalım en iyisi kaçırmadan günü değerlendirmek diyelim öyleyse yarım yine testi tekrar edicemevet 1 var 1 yok ilişkiye
Teşekkür ederim canımVar gibi canim
sabaha sılıklesebılır . yarını da degerlendırme sansın varsa degerlendır. sperm 2 3 gun yasayabılıyor ya hanı yarın catlasa bıle bugunku spermler hala orda olucak ınsallah :) sperm sıkıntısı falan yoksa sorun olmaz tekrar ılıskı.. genelde tam pik ve sonrasını degerlendırmek daha mantıklı pikimsi gun yerıne ^^ ama ınsallah bu ay tutar^^Kızlar merhaba, eylül 7,8,9 gündüz test yaptım ve yumurtlama piK görünüyordu ve 3 günü de değerlendirdik. 9 eylül akşamı da test yaptım daha pik devam ediyordu. Sizce hata mı yaptım erken mi ilişkiye girdim ? Silikleşmesini mi beklemeliydim ? Kafam çokkkk karıştı nolur yardımmmm...
sabaha sılıklesebılır . yarını da degerlendırme sansın varsa degerlendır. sperm 2 3 gun yasayabılıyor ya hanı yarın catlasa bıle bugunku spermler hala orda olucak ınsallah :) sperm sıkıntısı falan yoksa sorun olmaz tekrar ılıskı.. genelde tam pik ve sonrasını degerlendırmek daha mantıklı pikimsi gun yerıne ^^ ama ınsallah bu ay tutar^^
Oyy İnşallah tamam o zaman ben tekrar test yapayım silikleşirse bugün de ilişki olsun. Peki silikleşmemesi problem misabaha sılıklesebılır . yarını da degerlendırme sansın varsa degerlendır. sperm 2 3 gun yasayabılıyor ya hanı yarın catlasa bıle bugunku spermler hala orda olucak ınsallah :) sperm sıkıntısı falan yoksa sorun olmaz tekrar ılıskı.. genelde tam pik ve sonrasını degerlendırmek daha mantıklı pikimsi gun yerıne ^^ ama ınsallah bu ay tutar^^
2 gun pik oolanı gordum burda. 3 de koyu pembe 4. gun sılıktı.. bı kısım arkadasın kıste donusmus bı kac kısının zaten yumurtlaması her ay o sekılde oluyormus o yuzden burdan bısey demem yanlıs olur. bı hormon sıkıntın yoksa 2 gun pık ıntte cogu kısı ıcın normal bı sure.^^ hakkında hayırlısı olsun. sen stres yapma cok degerlendır bugunu de ^^Oyy İnşallah tamam o zaman ben tekrar test yapayım silikleşirse bugün de ilişki olsun. Peki silikleşmemesi problem mi