Yumurtlama testi

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Arkadaşlar ovulasyon testi sonucum böyle çıktı biraz önce yaptım.yumurtlama günümde miyim ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_1316.webp
    IMG_1316.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 115
Arkadaşlar ovulasyon testi sonucum böyle çıktı biraz önce yaptım.yumurtlama günümde miyim ne dersiniz?
Bende anlamiyorum arkadasim pek fazla ama. Bugunu ve onumuzdeki 2 gunu dgerlendir insAllah gonlunce olsun hersey

evet canım, yarın çatlar yumurta, ve yarın yaptığında T yi daha açık görürsün, bu gün ve yarını değerlendirin,aslında normalde 24 saat sonrasında değerlendirin diyor ama size kalmış tabii

Bugünde böyle çıktı test. Demekki daha yumurtlama olmamış

Eklentiler

• IMG_1323.webp
    IMG_1323.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 87
zlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

Back
X