- 21 Eylül 2020
- 620
- 269
- 53
- Konu Sahibi mucize0707
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünden itibaren silikleşene kadar devam silikleştiği gün de ilişki olacakArkadaşlar 3 Aralık adet oldum 7 aralıkta bitti yumurtlama testime göre bugün yumurtlama görünüyor mu?cizgi silikleşince mi ilişki yaşıyayım bilgi verirseniz sevinirim .yaş 43
Teşekkür ederim bugün beklemede kalayım silikleşince ilişki olsun diyorsunuzBugünden itibaren silikleşene kadar devam silikleştiği gün de ilişki olacak
Yok hayır bugün le beraber silikleşene kadar ilişki olsun demek istedim yumurtlama günleri de önemli bugün de ilişki olsun siz havuç yiyin 2 tane bugğn yarın yapın yarında böyle koyu olursa yarın da yiyin havuç 3 cü güne çatlar zatenTeşekkür ederim bugün beklemede kalayım silikleşince ilişki olsun diyorsunuz
Hayır koyuykende yaşamanız gerekiyor. Silikleşincede yaşayın.Arkadaşlar 3 Aralık adet oldum 7 aralıkta bitti yumurtlama testime göre bugün yumurtlama görünüyor mu?cizgi silikleşince mi ilişki yaşıyayım bilgi verirseniz sevinirim .yaş 43
Teşekkür ederimYok hayır bugün le beraber silikleşene kadar ilişki olsun demek istedim yumurtlama günleri de önemli bugün de ilişki olsun siz havuç yiyin 2 tane bugğn yarın yapın yarında böyle koyu olursa yarın da yiyin havuç 3 cü güne çatlar zaten
teşekkür ederimHayır koyuykende yaşamanız gerekiyor. Silikleşincede yaşayın.
Bence olmamıs ama bugün olabilir tekrar kontrol edin genede iliskide bulunun önceside önemli cünkü.Kızlar benim de yumurtlamam olmuş mu bakar mısınız![]()
Yumurtlama olmuş mu derken çatlamış mı anlamında demedim yumurtlama günü mü diye sordum değerlendirdim de şu 2 si de koyu çıkan günleriBence olmamıs ama bugün olabilir tekrar kontrol edin genede iliskide bulunun önceside önemli cünkü.
Ben t cizgisini c den daha koyu veya aynı koyulukta bile göremedim. Siz bilirsiniz tabi sormuşsunuz bende cevapladımYumurtlama olmuş mu derken çatlamış mı anlamında demedim yumurtlama günü mü diye sordum değerlendirdim de şu 2 si de koyu çıkan günleribir gebenin günlüğü değerlendir çatlamayı gör dedi. Minnak kurabiyeler sayfası da evet yumurtlama buna yumurtlama değil diyen de neye diyor dedi
![]()