Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama testime bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mucize0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2020
620
269
53
Arkadaşlar 3 Aralık adet oldum 7 aralıkta bitti yumurtlama testime göre bugün yumurtlama görünüyor mu?cizgi silikleşince mi ilişki yaşıyayım bilgi verirseniz sevinirim .yaş 43

Eklentiler

• CDB10555-9A9B-493B-811B-806993235D5D.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 179
Arkadaşlar 3 Aralık adet oldum 7 aralıkta bitti yumurtlama testime göre bugün yumurtlama görünüyor mu?cizgi silikleşince mi ilişki yaşıyayım bilgi verirseniz sevinirim .yaş 43
Bugünden itibaren silikleşene kadar devam silikleştiği gün de ilişki olacak

Teşekkür ederim bugün beklemede kalayım silikleşince ilişki olsun diyorsunuz
Yok hayır bugün le beraber silikleşene kadar ilişki olsun demek istedim yumurtlama günleri de önemli bugün de ilişki olsun siz havuç yiyin 2 tane bugğn yarın yapın yarında böyle koyu olursa yarın da yiyin havuç 3 cü güne çatlar zaten

Kızlar şimdi eşim cuma günü gidecek benim takvim uygulamamda cuma yumurtlama olarak görünüyor .
Bugün ilişki oldu bir gün yani çarşamba ara verip perşembe cuma mı ilişki olsa mantıklı ya da
Bugün ilişki oldu çarşamba perşembe bekleyip tek cuma mı ilişki olması mantıklı kafam çok karışık

Kızlar benim de yumurtlamam olmuş mu bakar mısınız

Eklentiler

• CA316AEF-30A6-4FA8-AC7F-4B0420A8BEE6.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 92
  • 86823AD1-D643-445D-AD5D-6145FCDDC55C.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 98
Bence olmamıs ama bugün olabilir tekrar kontrol edin genede iliskide bulunun önceside önemli cünkü.
Yumurtlama olmuş mu derken çatlamış mı anlamında demedim yumurtlama günü mü diye sordum değerlendirdim de şu 2 si de koyu çıkan günleri bir gebenin günlüğü değerlendir çatlamayı gör dedi. Minnak kurabiyeler sayfası da evet yumurtlama buna yumurtlama değil diyen de neye diyor dedi

Ben t cizgisini c den daha koyu veya aynı koyulukta bile göremedim. Siz bilirsiniz tabi sormuşsunuz bende cevapladım O sayfaların her dediği doğru diye bir şey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…