Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama canim degerlendiryumurtlama testim doğru mu ?
Sizce yumurtlama olmuş mu
İkisinide şuan yaptım saat akşam 21:00
Bu gece yapıcam yarında yapmam iyi olur dimiYumurtlama canim degerlendir
Birde test yarında yapıcam silikleşme olmuş mu diyeYumurtlama canim degerlendir
Bu önümüzde ki 3 günü değerlendiricemPik canım yarın veya sonraki gün çatlar yani yumurtlaman olur bugünü ve test silikleşene kadar, silikleşen gün de dahil olarak değerlendir
Dene cnm ztn hazirda sperm varsa dollenme olumusturBirde test yarında yapıcam silikleşme olmuş mu diye
Yukardaki dün öğlenden sonra yaptığım aşşada ki bugün şuan yaptığım çatlamaya başlamış dimiDene cnm ztn hazirda sperm varsa dollenme olumustur
Evet cnm siliklesmis cizgiYukardaki dün öğlenden sonra yaptığım aşşada ki bugün şuan yaptığım çatlamaya başlamış dimi
Testim bugün saat 10:30 yaptım böyle çıktı bu akşamda ilişki olması iyi olur muEvet cnm siliklesmis cizgi
Catlamis cnm yumurtan bildiğim kadarıyla yumurtlama gunu iliski oneriyorlar sonrasi sana kalmis insallah tutar cnmTestim bugün saat 10:30 yaptım böyle çıktı bu akşamda ilişki olması iyi olur mu
İnşallahCatlamis cnm yumurtan bildiğim kadarıyla yumurtlama gunu iliski oneriyorlar sonrasi sana kalmis insallah tutar cnm
Evet cnm ovulasyon hep bu sekilde cikar sonra git gide koyulasir bak bu sekildeBende ilk defa bu ay yapıyorum uygulamaya göre ovülasyon günüme tam günü 3 Eylül bugün yaptım az önce böyle çıktı normal mi acaba Eki Görüntüle 3638562 Eki Görüntüle 3638563
Çok teşekkür ederimEvet cnm ovulasyon hep bu sekilde cikar sonra git gide koyulasir bak bu sekilde
Benimde böyleydi adet bitiminden sonra bi kaç gün dün ve ondan öncegi gün kırpkırmızıydı testlerim bugün silikleşmişti bidaha yaptığım da ama ben genede değerlendirdimBende ilk defa bu ay yapıyorum uygulamaya göre ovülasyon günüme tam günü 3 Eylül bugün yaptım az önce böyle çıktı normal mi acaba Eki Görüntüle 3638562 Eki Görüntüle 3638563
Benimde böyleydi adet bitiminden sonra bi kaç gün dün ve ondan öncegi gün kırpkırmızıydı testlerim bugün silikleşmişti bidaha yaptığım da ama ben genede değerlendirdim
Canım sen naptın durumlar nasılPik canım yarın veya sonraki gün çatlar yani yumurtlaman olur bugünü ve test silikleşene kadar, silikleşen gün de dahil olarak değerlendir
Evet cnm ovulasyon hep bu sekilde cikar sonra git gide koyulasir bak
Üç günü değerlendirdim cuma cumartesi pazar hatta dün akşamı da değerlendirdim akşam test yapmıştım yumurtlama testi baya silik çıktıCanım sen naptın durumlar nasıl
Olmuyo cnm siliklikte yumurtlama bu benmki bakÜç günü değerlendirdim cuma cumartesi pazar hatta dün akşamı da değerlendirdim akşam test yapmıştım yumurtlama testi baya silik çıktı