Canım belirti olarak kasık agrısı ve gögüs hadsasiyeti var sadece sende durumlar nas
Ayyy çok mutlu oldum canım senin adına ya maşallahMesajını görmemişimm kusura bakma canımm ben dün silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah tutunur sağlıkla ilerler
Bende ağrı yok ara ara geliyo değişik akıntım beyaz geliyodu şuan az az geliyo bilmiyorumCanım belirti olarak kasık agrısı ve gögüs hadsasiyeti var sadece sende durumlar nasıl
Çok teşekkür ederim canım benimm inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bir şekilde bebelermize kavuşuruzAyyy çok mutlu oldum canım senin adına ya maşallah
İnşallah canım bacaklarına vuruyomu ağrıÇok teşekkür ederim canım benimm inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bir şekilde bebelermize kavuşuruz
Bende yapıcam ama korkuyorum negatif görürüm diye kaçta yaptın testiÇok teşekkür ederim canım benimm inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bir şekilde bebelermize kavuşuruz
Dpo kaçtasın canımBende ağrı yok ara ara geliyo değişik akıntım beyaz geliyodu şuan az az geliyo bilmiyorum
Pozitifi gördükten sonra sayıyoruz dimiDpo kaçtasın canım
Silikleştiği gün 0 canım ondan sonrası 1 diye gidiyoPozitifi gördükten sonra sayıyoruz dimi
Ozaman benim 10. Gün oluyorSilikleştiği gün 0 canım ondan sonrası 1 diye gidiyo
Benim bacaklarım ağrımaya başladı o yüzden pek umudum yokÇok teşekkür ederim canım benimm inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli bir şekilde bebelermize kavuşuruz
Yarın sabah test yap canım çıkar büyük ihtimalle bacak agrısınıda dert etme herksşn belirtiler kendine özel bacak agrısıda olabilir benceOzaman benim 10. Gün oluyor
Dün geceye doğru dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı tek çizgiYarın sabah test yap canım çıkar büyük ihtimalle bacak agrısınıda dert etme herksşn belirtiler kendine özel bacak agrısıda olabilir bence
canım sabah ilk idrarla yapman lazımDün geceye doğru dayanamayıp yaptım ama negatif çıktı tek çizgi
Dünki yaptığım testcanım sabah ilk idrarla yapman lazım
Ama silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumcanım sabah ilk idrarla yapman lazım
hafiften var gibi kız hadi hayırlısıyla inşallah ama daha erken biraz daha bekleAma silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Yarın sabah bidaha yapıcamhafiften var gibi kız hadi hayırlısıyla inşallah ama daha erken biraz daha bekl
Canım kesinleştimi gebelikhafiften var gibi kız hadi hayırlısıyla inşallah ama daha erken biraz daha bekle
daha doktora gitmedim canım betada var görünüyor hayırlısıyla bakalım cumartesi doktora gideceğimCanım kesinleştimi gebelik
İnşallah mutlu bi haber alırsın canımdaha doktora gitmedim canım betada var görünüyor hayırlısıyla bakalım cumartesi doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?