yumurtlama testleri hakkında

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
96
Bursa
hocan yumurtlama testi kullandıgımı daha önce başkabi konuda söylemiştim ayın 15inden beri yani adetimin 19. gününden beri her gün 3-4 saatlik idrar tutumu ile testimi saat 19:00 sıralarında yapıyorum.19. günümden beri silik çizgi çıkıyodu test bölgesinde adetimin 24. günü control bölgesindeki çizgiye çok yakın olarak test bölgesindeki çizgi belirginleşti.ve sonraki 3 gün hiç çizgi çıkmadı şimdi dünkü yaptıgım tette yine silik control bölgesindeki çizgi kadar belirgin olmasada ona çok yakın şekilde çizgi çıktı bu ne demektir.daha önce adetimin 21.gününde progestan ölçümünde yumurtlama olmadıgını gördük sizede test sonucumu yollamıştım.şimdi ben yumurtlamışmı oluyorum yoksa hala yumurtlamamış olma ihtimalim yüksekmi.bu test sonuçlarını nasıl degerlendirmeliyim.ayrıca 3 günlük negatiflikten sonraki belirgin çizgi nedir.teşekkür ederim.:uhm:

selam yumurtlama olduktan sonra yükselen hormon testine göre çizginiz ortaya çıkmıştır diye düşünyorum. yumurtlamanızı imkanınız var ise doktorunuzla ultrason ile takip edip sonrasında progesteron destiği ile devam ettirseniz sanki daha iyi olur gibi geliyor.

drum haftaya tatilden dönüyor mutlaka gidecegim.en geç ayın 5 ine kadarda adet olmam lazım yani tahmini olarak.saolun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…