Yumurtlama testleri

1selen1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
98
35
88
36
Kızlar yumurtlama testine başladım bugün ilk günüm, iki çizgi olunca yumurtluyorsun oluyor, ikinci çizgim silik, pozitif mi yoksa illa net mi olması lazım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 121
Can'ım iki çizgi birbiriyle aynı koyulukta yada diğeri öncekinden koyu olacak .

Yani pozitife yakın öyle mi? Yani yarın yapınca daha mı koyu olacak ? Ay Can'ım kusura bakma soru yağmuruna tuttum

Sor Can'ım bunun için buradayız hepimiz :-) bu adetinle birlikte sayınca kaçıncı gün oluyor? Bak bı benim ovu testlerim yaklaşınca koyulaşıyor

Eklentiler

• IMG_3010.webp
    IMG_3010.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 129
15. Günüm benim teste başlama günümün ilk günü, yani bugün :) ilk defa yaptım, çok heyecanlıyım , olumsuz olmasın ya, yumurtlatamayan çok kadın var, ama Can'ım şimdi bu teste bakarsak ovulasyona yakınım dimi, tamamen negatif diyemeyiz, tam negatif olunca silik mi oluyor diğer çizgi, yoksa hiç iz olmuyor mu ?

Ya hep galiba böyle pembemsi çıkıyormuş silik pek bilgim Yok. Ama inşlh hemen koyulaşır benim ki hemen koyulaştı diğer gn baya silikti

Benimki bundan daha koyu ya bakalım bu ay tutar inşallah. Koyulaştıkca yumurtlama gününün yaklaştığı anlamına mı geliyor?

15. Günüm benim teste başlama günümün ilk günü, yani bugün :) ilk defa yaptım, çok heyecanlıyım , olumsuz olmasın ya, yumurtlatamayan çok kadın var, ama Can'ım şimdi bu teste bakarsak ovulasyona yakınım dimi, tamamen negatif diyemeyiz, tam negatif olunca silik mi oluyor diğer çizgi, yoksa hiç iz olmuyor mu ?
Canim bu ay koyuyu tam.goremezsen panik yapma Cunku 15.gün biraz gec kalmissin baslamakta. Heleki ilk kez deniyorken adet biter bitmez baslamalisin. Döngün kac gun bilmiyorum ama 13 yada 14. Gün genelde normal döngü için uygun zaman oluyor. Gec kalmis da olabilirsin.

Yani yanlis anlama koyuyu gormek icin gec kalmis olabilirsin diyorum. Hamile kalmak icin degil.Cunku gordukten sonra ertesi güne falan catlama oluyor anca. Degerlendirdiysen o gunleri bir problem yok ;)

Canım dikkate alıp yanıt vermene çok sevindim :) benim adet düzenli değil, yani bazen 30,29,32,35 günde bir oluyorum , son 3 ay içinde en kısa tarihi baz alıp uyguladım, o da 32 gün oluyor, onunda başlama tarihi 15, Bi sonraki ay dediğin gibi yapıcam ama :)

Döngü zamanin o olsa bile yumurtlama erken ya da gec olabiliyor ya o bakimdan uyarmak istedim. :KK66: 32 günlük döngüsü olup da 13.gun ya da 17. Gün de yumurtlayabilirsin belki. Kolayliklar dilerim. :KK15:

Can'ım ben 29 günde bir adet oluyordum telefon programı 14-15 günleri yumurtlama diye gösteriyo Benim test 13 te koyulaştı. Adet bitince başla bence kaçırmazsın.

Back
X