Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım bu testleri bu ay mı diğer ay mı yaptın ? Hamile misin şimdi Bi de:)Ya hep galiba böyle pembemsi çıkıyormuş silik pek bilgim Yok. Ama inşlh hemen koyulaşır benim ki hemen koyulaştı diğer gn baya silikti
Hamileyim hamile kaldığım ay yapmıştımCan'ım bu testleri bu ay mı diğer ay mı yaptın ? Hamile misin şimdi Bi de:)
Canim bu ay koyuyu tam.goremezsen panik yapma Cunku 15.gün biraz gec kalmissin baslamakta. Heleki ilk kez deniyorken adet biter bitmez baslamalisin. Döngün kac gun bilmiyorum ama 13 yada 14. Gün genelde normal döngü için uygun zaman oluyor. Gec kalmis da olabilirsin.15. Günüm benim teste başlama günümün ilk günü, yani bugün :) ilk defa yaptım, çok heyecanlıyım , olumsuz olmasın ya, yumurtlatamayan çok kadın var, ama Can'ım şimdi bu teste bakarsak ovulasyona yakınım dimi, tamamen negatif diyemeyiz, tam negatif olunca silik mi oluyor diğer çizgi, yoksa hiç iz olmuyor mu ?