Yumurtlama üzerinden 11 gün geçti. Sizce test için erken mi?

Melodi355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2021
7
0
1
28
Yumurtlama 11.gün oldu bugunde yumurtlama üzerinden geçen 11.gün. sabah normal kaset test yaptım bişey çıkmadı. Sizce erken mi davranmısım test icin. Erken gebelik yapsam belli olur mu 11. Günnde. Teşekkür ederim şimdiden ❤️

Yumurtlama 11.gün oldu bugunde yumurtlama üzerinden geçen 11.gün. sabah normal kaset test yaptım bişey çıkmadı. Sizce erken mi davranmısım test icin. Erken gebelik yapsam belli olur mu 11. Günnde. Teşekkür ederim şimdiden ❤️
Bence henüz erken hayal kırıklığına uğramak için biraz daha beklemelisin 1 hafta sonra yapabilirsin ama inşallah hamilesindir Rabb'im isteyen herkese nasip etsin 🙏

Yumurtlama 11.gün oldu bugunde yumurtlama üzerinden geçen 11.gün. sabah normal kaset test yaptım bişey çıkmadı. Sizce erken mi davranmısım test icin. Erken gebelik yapsam belli olur mu 11. Günnde. Teşekkür ederim şimdide

Teşekkür ederim. ❤️ Kimisi 11 gün sonra erken gebelik testinde çıkar diyor o yüzden sizlere danışmak istedim.❤️
Emin olabilmek için adetinin gecmesini beklemek en doğrusu ama biz merak ediyoruz napalim bence adetine 2 3 kala erken gebelik testi yapabilirsin

Ben 11. Gün öğrenmiştim idrar testi ile.
Bir kaç saat sonra kan verdim 10,6 çıkmıştı bhcg

Benim 11. Gün yumurtlama ama reglime 8 gün var çıkar mı yapsam erken gebelik de

Benim 11. Gün yumurtlama ama reglime 8 gün var çıkar mı yapsam erken gebelik de
Henüz erken oluyor erken gebelik testine güvenmeyin varsada çıkmayabiliyor benm öyle oldu.siz garanti ooması için adet gecikmesini bekleyin biraz sabır🙂

Back
X