Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence henüz erken hayal kırıklığına uğramak için biraz daha beklemelisin 1 hafta sonra yapabilirsin ama inşallah hamilesindir Rabb'im isteyen herkese nasip etsinYumurtlama 11.gün oldu bugunde yumurtlama üzerinden geçen 11.gün. sabah normal kaset test yaptım bişey çıkmadı. Sizce erken mi davranmısım test icin. Erken gebelik yapsam belli olur mu 11. Günnde. Teşekkür ederim şimdiden![]()
Teşekkür ederim.Bence henüz erken hayal kırıklığına uğramak için biraz daha beklemelisin 1 hafta sonra yapabilirsin ama inşallah hamilesindir Rabb'im isteyen herkese nasip etsin![]()
Normal testte mi yoksa erken gebelik de miMerhaba ben yumurtlamadan 11 gün sonra pozitif i gördüm.ama adetim 2 gün gecikmişti
Yumurtlama 11.gün oldu bugunde yumurtlama üzerinden geçen 11.gün. sabah normal kaset test yaptım bişey çıkmadı. Sizce erken mi davranmısım test icin. Erken gebelik yapsam belli olur mu 11. Günnde. Teşekkür ederim şimdide
Emin olabilmek için adetinin gecmesini beklemek en doğrusu ama biz merak ediyoruz napalim bence adetine 2 3 kala erken gebelik testi yapabilirsinTeşekkür ederim.Kimisi 11 gün sonra erken gebelik testinde çıkar diyor o yüzden sizlere danışmak istedim.
![]()
Adetim gecikmeden önce yapmıştım erken gebelik testini negatif gördüm.adetim 2 günngecikince normal kaset test yaptım.öyle pozitifi gördüm..Normal testte mi yoksa erken gebelik de mi
Benim 11. Gün yumurtlama ama reglime 8 gün var çıkar mı yapsam erken gebelik deAdetim gecikmeden önce yapmıştım erken gebelik testini negatif gördüm.adetim 2 günngecikince normal kaset test yaptım.öyle pozitifi gördüm..
Erken gebelik testimi yaptınız normal test miBen 11. Gün öğrenmiştim idrar testi ile.
Bir kaç saat sonra kan verdim 10,6 çıkmıştı bhcg
Normal test ile öğrendimErken gebelik testimi yaptınız normal test mi
Benim 11. Gün yumurtlama ama reglime 8 gün var çıkar mı yapsam erken gebelik de
Henüz erken oluyor erken gebelik testine güvenmeyin varsada çıkmayabiliyor benm öyle oldu.siz garanti ooması için adet gecikmesini bekleyin biraz sabırBenim 11. Gün yumurtlama ama reglime 8 gün var çıkar mı yapsam erken gebelik de
hamile misiniz ?Yumurtlama 11.gün oldu bugunde yumurtlama üzerinden geçen 11.gün. sabah normal kaset test yaptım bişey çıkmadı. Sizce erken mi davranmısım test icin. Erken gebelik yapsam belli olur mu 11. Günnde. Teşekkür ederim şimdiden![]()