T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #1 Arkadaslar yumurtlama var mi ilk defa bu kadar koyu gördüm yogun akintim ve mide bulantim var. Bilenler yardimci olabilir mi lutfen Eklentiler 20210731_173326.webp 33,2 KB · Görüntüleme: 72
Arkadaslar yumurtlama var mi ilk defa bu kadar koyu gördüm yogun akintim ve mide bulantim var. Bilenler yardimci olabilir mi lutfen
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #2 ttaytt .!.: Arkadaslar yumurtlama var mi ilk defa bu kadar koyu gördüm yogun akintim ve mide bulantim var. Bilenler yardimci olabilir mi lutfen Genişletmek için tıkla... Evet cnm değerlendir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ttaytt .!.: Arkadaslar yumurtlama var mi ilk defa bu kadar koyu gördüm yogun akintim ve mide bulantim var. Bilenler yardimci olabilir mi lutfen Genişletmek için tıkla... Evet cnm değerlendir
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #3 Alttaki bugunku ilk defa testte yumurtlama gordum col sag olun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #4 ttaytt .!.: Eki Görüntüle 2894845 Alttaki bugunku ilk defa testte yumurtlama gordum col sag olun Genişletmek için tıkla... Değerlendir cnm bugün ve 3 gün boyunca hayırlısı olsun inşallah Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ttaytt .!.: Eki Görüntüle 2894845 Alttaki bugunku ilk defa testte yumurtlama gordum col sag olun Genişletmek için tıkla... Değerlendir cnm bugün ve 3 gün boyunca hayırlısı olsun inşallah
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #5 Duygu62 .!.: Değerlendir cnm bugün ve 3 gün boyunca hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Yarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Duygu62 .!.: Değerlendir cnm bugün ve 3 gün boyunca hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Yarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz?
M Melom26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Eylül 2020 1.718 1.039 83 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #6 ttaytt .!.: Yarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Silinmeye başlarsa catlamis demektir değerlendirin inşallah tutar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ttaytt .!.: Yarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Silinmeye başlarsa catlamis demektir değerlendirin inşallah tutar
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #7 Insallah tesekkur ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 1 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #8 ttaytt .!.: Yarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Silinmeye başlaması çatlama demek evet devam edin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ttaytt .!.: Yarin iz silinmeye baslarsa da devam etmeli miyim? Silinmeye baslamasi ne demek oluyor biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Silinmeye başlaması çatlama demek evet devam edin
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 1 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #9 Duygu62 .!.: Silinmeye başlaması çatlama demek evet devam edin Genişletmek için tıkla... Tamam cok tesekkurler Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Duygu62 .!.: Silinmeye başlaması çatlama demek evet devam edin Genişletmek için tıkla... Tamam cok tesekkurler
T ttaytt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2009 720 102 323 1 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #10 En alttaki bugunku ortadakiler dun, biri ogle biri aksam. Bugunku siliklesti catladi mi sizce? 1 gunde yumurtlama olup catlayabilir mi? Yarin progesterona bakilacak insallah yumurtlama olmustur. Duygu62 .!.: Silinmeye başlaması çatlama demek evet devam edin Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
En alttaki bugunku ortadakiler dun, biri ogle biri aksam. Bugunku siliklesti catladi mi sizce? 1 gunde yumurtlama olup catlayabilir mi? Yarin progesterona bakilacak insallah yumurtlama olmustur. Duygu62 .!.: Silinmeye başlaması çatlama demek evet devam edin Genişletmek için tıkla...
S Spagetti bolonez Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Nisan 2020 2.643 3.323 53 1 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi ttaytt #11 ttaytt .!.: Eki Görüntüle 2895116 En alttaki bugunku ortadakiler dun, biri ogle biri aksam. Bugunku siliklesti catladi mi sizce? 1 gunde yumurtlama olup catlayabilir mi? Yarin progesterona bakilacak insallah yumurtlama olmustur. Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günü ve bir gun bos diger gunu değerlendirdik, yumurtlama günü doktora gittim progestan başladı, şuan gebeyim. Her gün olarak degil gün aşırı önermişti doktorum. İnsallah sizinde tutar Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ttaytt .!.: Eki Görüntüle 2895116 En alttaki bugunku ortadakiler dun, biri ogle biri aksam. Bugunku siliklesti catladi mi sizce? 1 gunde yumurtlama olup catlayabilir mi? Yarin progesterona bakilacak insallah yumurtlama olmustur. Genişletmek için tıkla... Yumurtlama günü ve bir gun bos diger gunu değerlendirdik, yumurtlama günü doktora gittim progestan başladı, şuan gebeyim. Her gün olarak degil gün aşırı önermişti doktorum. İnsallah sizinde tutar