Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meltemmisin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
1.857
978
123
Hatay
adete bir gün kala böyle cıktı yumurtluyomuyum

Eklentiler

• 4323DB9C-09EF-4884-A010-41BF5460A88E.webp
    4323DB9C-09EF-4884-A010-41BF5460A88E.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 44
adete bir gün kala böyle cıktı yumurtluyomuyum
Yaa ben görünce yazmak istedim hiç ovulasyon yapmadım ama anlamıyorum ben bu yumurtlamayı gerçekten ne garip resmen adete bir gün kala bile olabiliyor gerçekten garip neden öyle oluyor acaba normalde 14. Gün olması gerekiyor hadi bi kaç gün daha geç olsun ama bu yumurtlama insanı o kadar şaşırtabiliyor ki heralde bende bu gidişle bu testlerden kullanacağım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Canım yumurtlama olmamış devam et. Bu arada intgram kullanıyorsan birgebeningünlüğü diye sayfa var. Ebru hanım. Ovülasyon satışı ve yumurtlama takibi yapıyo. Çok güzel ve yararlı bir sayfa. Ben 2 gebeliğimide ondan aldığım testle ve onun takibiyle gebe kaldım ama malesef dış gebelik oldu. O sayfayı takip et çok yararlı bilgiler var ve çok tatlı bir insan her soruya cevap veriyo.

Evet çift çizgi bugünü deegerlendir düzenli ovi yapmaya devam et catladiktan sonrayida değerlendir
Canım bakarmısın dün ve bugün yumurtlama testi üstteki dün alttaki bugüne ait

Eklentiler

• 26132C14-D049-4C38-9DCD-913CF324125B.webp
    26132C14-D049-4C38-9DCD-913CF324125B.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 29
BENde hiç böyle olmazdı
2. Yumurtlama olacağını sanmıyorum. Düşük bi ihtimal bu ama imkansız da değil. Gebelikte de koyu cıkıyor. 15. Günde yumurtlamışsınız o tarihi yazar mısınız. Bi de regli döngünüz nedir? Bugün regli gününüz galiba. Olmazsanız gebelik testini yarın tekrarlayın.

2. Yumurtlama olacağını sanmıyorum. Düşük bi ihtimal bu ama imkansız da değil. Gebelikte de koyu cıkıyor. 15. Günde yumurtlamışsınız o tarihi yazar mısınız. Bi de regli döngünüz nedir? Bugün regli gününüz galiba. Olmazsanız gebelik testini yarın tekrarlayın.
28 i yumurtlama gnümdü 29 günde bir canım bugün adet olmazsam yarın test alsam çıkarmı

Back
X