- Konu Sahibi Meltemmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çift çizgi bugünü deegerlendir düzenli ovi yapmaya devam et catladiktan sonrayida değerlendiradete bir gün kala böyle cıktı yumurtluyomuyum
Daha önce yumurtlama görmüş muydn canımadete bir gün kala böyle cıktı yumurtluyomuyum
Yaa ben görünce yazmak istedim hiç ovulasyon yapmadım ama anlamıyorum ben bu yumurtlamayı gerçekten ne garip resmen adete bir gün kala bile olabiliyor gerçekten garip neden öyle oluyor acaba normalde 14. Gün olması gerekiyor hadi bi kaç gün daha geç olsun ama bu yumurtlama insanı o kadar şaşırtabiliyor ki heralde bende bu gidişle bu testlerden kullanacağımadete bir gün kala böyle cıktı yumurtluyomuyum
Adetimin 15.gününde yumurtlamıştım şimdi yaptım tekrar böyle cıktıDaha önce yumurtlama görmüş muydn canım
Gebelik testi yaptın mi peki canımAdetimin 15.gününde yumurtlamıştım şimdi yaptım tekrar böyle cıktı
Negatif cıktı malesefGebelik testi yaptın mi peki canım
O zaman ikinci defa yumurtlama olabilir canm bu günleri değerlendir bakarsın bu tutar.Negatif cıktı malesef
Canım bakarmısın dün ve bugün yumurtlama testi üstteki dün alttaki bugüne aitEvet çift çizgi bugünü deegerlendir düzenli ovi yapmaya devam et catladiktan sonrayida değerlendir
Silik görene kadar kadar degerlendir dün bugün koyu muhakkak deneyinCanım bakarmısın dün ve bugün yumurtlama testi üstteki dün alttaki bugüne ait
Regliden önce böyle cıkabiliyor bende de cok çıktı.Canım bakarmısın dün ve bugün yumurtlama testi üstteki dün alttaki bugüne ait
BENde hiç böyle olmazdıRegliden önce böyle cıkabiliyor bende de cok çıktı.
2. Yumurtlama olacağını sanmıyorum. Düşük bi ihtimal bu ama imkansız da değil. Gebelikte de koyu cıkıyor. 15. Günde yumurtlamışsınız o tarihi yazar mısınız. Bi de regli döngünüz nedir? Bugün regli gününüz galiba. Olmazsanız gebelik testini yarın tekrarlayın.BENde hiç böyle olmazdı
28 i yumurtlama gnümdü 29 günde bir canım bugün adet olmazsam yarın test alsam çıkarmı2. Yumurtlama olacağını sanmıyorum. Düşük bi ihtimal bu ama imkansız da değil. Gebelikte de koyu cıkıyor. 15. Günde yumurtlamışsınız o tarihi yazar mısınız. Bi de regli döngünüz nedir? Bugün regli gününüz galiba. Olmazsanız gebelik testini yarın tekrarlayın.
Hamilelik oluncada böyle koyu çizgi çıkıyo diye okudum yazan arkadaşlar vardıAdetimin 15.gününde yumurtlamıştım şimdi yaptım tekrar böyle cıktı
İdrara geç karışan gebeliklerde oluyor. Ama ortalamaya göre çıkar. Ovülasyondan sonra 14 gün geçmiş.28 i yumurtlama gnümdü 29 günde bir canım bugün adet olmazsam yarın test alsam çıkarmı